Over ons

Over ons

Onze absolute passie? Huidverbetering en huidverjonging. Door de jaren heen hebben wij bij SkinCare Huidkliniek veel ervaring opgedaan in de cosmetische branche. Behandelingen die zijn gericht op volumeherstel en het behandelingen van fijne lijntjes en rimpels zijn onze expertise. De huid verbeteren en herstellen, dát is ons doel. Om up-to-date te blijven en altijd de beste behandelingen op het gebied van natuurlijke huidverbetering aan te bieden, volgen wij continu de nieuwste ontwikkelingen en trainingen. Wij geloven dat huidverbetering niet alleen in de kliniek plaatsvindt; ook thuis dien je het beste met je huid voor te hebben om de mooiste resultaten te bereiken.

De persoonlijke benadering, resultaatgerichte behandelingen en het gebruik van kwaliteitsproducten zorgen voor een goede combinatie om je huid te verbeteren. In de kliniek maken we gebruik van verschillende behandelmethoden en apparatuur om de huid te stimuleren, te verbeteren, te verjongen en te herstellen.

Ben je opzoek naar een huidkliniek in het Westland? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Anneke Franken

Mijn naam is Anneke Franken. Ik zit ruim 30 jaar in het vak. Begonnen als schoonheidsspecialiste heb ik me steeds verder ontwikkeld, mede aan de hand van vragen over huidproblemen in de praktijk. De wens van de klant staat altijd centraal. Hierdoor ben ik gekomen tot de manier werken in de kliniek zoals wij nu doen. De huid holistisch benaderen, kijken naar het geheel om goed te beoordelen waar het probleem ligt. De huid herstellen en verbeteren, dat vind ik belangrijk. Dit doen wij in stappen en dat heeft te maken met de conditie van de huid en wat je zelf bereid bent om thuis te doen. Het blijft samenwerken, alleen dan is het mogelijk om het optimale resultaat te bereiken.

Doordat er de laatste jaren steeds meer mogelijk is qua behandelmethoden in de kliniek, heb ik ontdekt dat ik het vooral leuk vind om iemand de betere versie van zichzelf te laten worden door verschillende behandeltechnieken te combineren, aangevuld met de juiste huidverzorging voor thuis. Het uitgangspunt is altijd wat de klant wil en belangrijk vindt.

Het uiteindelijke resultaat en het terugvinden van jezelf, doordat je weer blij bent als je in de spiegel kijkt, dat is het doel en dat geeft mij voldoening. Zoeken naar een oplossing voor een huidprobleem, daar ligt voor mij de uitdaging. Hierdoor blijft het vak mooi boeiend en afwisselend.

Expertises van Anneke? Alles op het gebied van huidveroudering en in het speciaal de mesotherapie behandelingen, waarbij we gericht de fijne lijntjes en rimpels aanpakken.

Sanna Franken

Mijn naam is Sanna Franken. Vanaf jongs af aan heb ik een passie voor de huid en huidverzorging. Dit kwam mede door mijn moeder die mij al vroeg bewust maakte hoe ik mijn huid het beste kon verzorgen. Door de opleiding Huidtherapie en door een aantal jaar praktijk ervaring te hebben opgedaan, is mijn interesse hierin verder toegenomen. Daarnaast vind ik werken met mensen erg leuk. Samen met iemand naar een bepaald doel toewerken en dit bereiken vind ik een van de mooiste dingen van dit vak. Mijn passie ligt met name bij de cosmetische kant. Er zijn steeds meer mogelijkheden op het gebied van huidverbetering en dat maakt het zo interessant. Als huidtherapeut vind ik het belangrijk om de best mogelijke zorg te bieden en om samen een mooi resultaat te bereiken.

Expertises van Sanna? Acne behandelingen, Melasma behandelingen (zwangerschapsmasker) en het uitvoeren van de intensievere peelings.

Menu