Afspraak maken

Afspraken maken bij SkinCare Huidkliniek

Leuk dat je een afspraak wil maken bij SkinCare Huidkliniek. Kom je voor het eerst? Boek dan de kennis¬makings¬behandeling Meet&Treat. Bij deze behandeling doen we een uitgebreide intake om een beeld te krijgen van jouw huid¬conditie. Als je vaker in de huidkliniek bent geweest, kun je een vervolg¬behandeling boeken. Vul onderstaand ¬formulier in om direct een afspraak te maken bij onze huidkliniek in het Westland.

Liever bellen? Dat kan ook. Wanneer we aan het behandelen zijn, krijg je de mogelijkheid een bericht in te spreken. Maak hier gebruik van: zo kunnen we je terugbellen. Appen mag natuurlijk ook, via 06 – 15084679. Of stuur een mail naar info@skincarehuidkliniek.nl.

Afspraken kunnen uiterlijk 48 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Bij niet-tijdig afmelden zal het volledige bedrag in rekening gebracht worden. Natuurlijk kan het voorkomen dat je door omstandigheden later bent. Dit is geen probleem, maar we kunnen dan alleen behandelen tot de afgesproken tijd. Als onze agenda het toelaat, kunnen we de volledige behandeling afronden. Verzetten of annuleren? Bel ons: 06-15084679.

Jouw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden!

Afspraak maken

Leuk dat je een afspraak wilt maken bij SkinCare Huidkliniek. Vul het formulier in om direct een afspraak te maken. Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook. Afspraken kunnen uiterlijk 48 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Ga naar pagina
Bel ons

Wil je weten of een behandeling geschikt is voor jouw huid? Heb je last van huidproblemen en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen.

Ga naar pagina