Behandelingen

SkinCare Treatment

+/- 60 min.
€ 98

Onze SkinCare-behandeling combineert jarenlange ervaring met een diversiteit aan behandelmethoden die elkaar aanvullen en versterken. Door gebruik te maken van verschillende behandeltechnieken, geavanceerde apparatuur en hoogwaardige producten, bereiken we de meest prachtige resultaten op het gebied van huidverbetering. Elke behandeling wordt aangepast aan de specifieke behoeften van jouw huid op dat moment. Hierdoor is elke behandeling uniek, net zoals jouw huid!

Naarmate de huid ouder wordt, neemt haar natuurlijke activiteit af. In onze kliniek geven we de huid op meerdere manieren een boost, vergelijkbaar met een sportsessie voor de huid. Door de huid regelmatig te behandelen – vergelijkbaar met sporten – wordt de conditie van de huid steeds beter. Je zult merken dat fijne lijntjes vervagen en de huidtextuur verbetert.

Klik hier voor meer informatie over huidveroudering.

Effecten SkinCare Treatment

  • Verbetering van de huidstructuur
  • Vermindering van fijne lijntjes en rimpels
  • Verhelderde huidteint
  • Verminderen pigment
  • Versteviging van de huid
  • Toename van volume
  • Vermindering van eventuele onzuiverheden
  • Verbetering van de huiddoorbloeding

Neem contact op of maak een afspraak

Wil je weten of deze behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder.

Meteen een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook! Kom je voor de eerste keer bij ons langs? Maak dan een afspraak voor een Meet&Treat behandeling. 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs, acties of mededelingen van Skincare Huidkliniek? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te hoeven missen.

Afspraak maken

Leuk dat je een afspraak wilt maken bij SkinCare Huidkliniek. Vul het formulier in om direct een afspraak te maken. Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook. Afspraken kunnen uiterlijk 48 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Ga naar pagina
Bel ons

Wil je weten of een behandeling geschikt is voor jouw huid? Heb je last van huidproblemen en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen.

Ga naar pagina