Behandelingen

SkinCare Treatment

+/- 60 min.
€ 95

Onze SkinCare treatment is een combinatie van jarenlange ervaring met diverse intensieve behandelmethoden die elkaar aanvullen en versterken. Met de combinatie van verschillende behandeltechnieken, apparaten en producten krijgen we de mooiste resultaten op het gebied van huidverbetering. De SkinCare treatment stimuleert en activeert de huid en zet aan tot vernieuwing en verjonging.

Naarmate een huid ouder wordt, is deze ook minder actief. In de kliniek stimuleren we je huid op verschillende manieren, een soort sporten voor de huid. Bij regelmatige behandelingen – dit werkt eigenlijk hetzelfde als sport – komt je huid in een steeds betere conditie. Je merkt dat de fijne lijntjes verminderen en dat de structuur van je huid verbetert.

Klik hier voor meer informatie over rimpels en huidverslapping.

Voordat je in de behandelstoel plaatsneemt, voeren wij een huidanalyse uit waarbij we je vocht-, vet- en pH-waarde meten met de Skin Analyzer. Wij passen elke behandeling aan op de behoefte van jouw huid op dat moment. Elke behandeling is hierdoor uniek, net als je huid!

Effecten SkinCare Treatment

  • Verbetering van de huidstructuur
  • Vermindering van fijne lijntjes en rimpels
  • Verhelderde huidteint
  • Verminderen pigment
  • Versteviging van de huid
  • Toename van volume
  • Vermindering van eventuele onzuiverheden
  • Verbetering van de huiddoorbloeding

Neem contact op of maak een afspraak

Wil je weten of deze behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder.

Meteen een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook! Kom je voor de eerste keer bij ons langs? Maak dan een afspraak voor een Meet&Treat behandeling. 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs, acties of mededelingen van Skincare Huidkliniek? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te hoeven missen.

Afspraak maken

Leuk dat je een afspraak wilt maken bij SkinCare Huidkliniek. Vul het formulier in om direct een afspraak te maken. Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook. Afspraken kunnen uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Ga naar pagina
Bel ons

Wil je weten of een behandeling geschikt is voor jouw huid? Heb je last van huidproblemen en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen.

Ga naar pagina