Behandelingen

Botox en filler behandelingen bij Dokter Anouk

+/- 20 minuten
v.a. € 80,-

Sinds januari 2022 is Anouk onze kliniek komen versterken met de botox en filler behandelingen. Anouk is sinds 2016 als arts-assistent werkzaam op de afdeling Plastische Chirurgie. Een behandeling met botox en fillers is een mooie aanvulling op de huidverbeterende behandelingen die wij op dit moment aanbieden in de kliniek. Daarnaast is het een toegankelijke manier om kennis te maken met de expertise van een arts op het gebied van huidverbetering. Het kan net dat extra stapje zijn die je verder gaat helpen naar een nog mooiere huid.

Wil je meer informatie over de expertises van Anouk? Klik dan op de volgende link.

Botox Allergan behandeling

Botox geeft spieren rust en dankzij het ontspannen van de spieren kunnen we probleemgebieden aanpakken, zoals o.a. rimpels, migraine, overmatig zweten en tandenknarsen. Botox wordt gemaakt van de stof botulinetoxine. Dit stofje zorgt ervoor dat spieren niet meer de mogelijkheid hebben om zich (volledig) aan te spannen, waardoor ze weer tot rust komen.

Prijzen
– Frons 150 euro
– Voorhoofd 100 euro
– Wenkbrauwlift los 150 euro
– Wenkbrauwlift in combinatie met frons 250 euro
– Kraaienpootjes 125 euro
– Afhangende mondhoeken 100 euro
– Kin 100 euro
– Lijntjes lip 80 euro
– Gummy smile (zichtbaar tandvlees bij lachen) 100 euro
– Bunnylines (lijntjes aan zijkant dan de neus) 100 euro
– Masseter (tegen tandenknarsen en versmalling gezicht) 450 euro

Juvéderm® filler behandelingen

Bij het ouder worden verandert er veel in het gezicht. Er verschijnen rimpels in de huid en de vorm van je gezicht verandert geleidelijk. Dit heeft te maken met een combinatie van verlies aan botstructuur, volumeverlies in vetweefsel en verlies van collageen, hyaluronzuur en elastine in de huid. Het gevolg is dat de huid gaat hangen, er rimpels ontstaan en je er ouder uit gaat zien. Deze veranderingen in het gezicht kunnen je een vermoeid uiterlijk of een onzeker of ontevreden gevoel geven. Een filler behandeling kan jouw energieke en frisse uitstraling teruggeven. De fillers van Juvéderm® zijn hier uitermate geschikt voor.

Waarom Juvéderm®
Juvéderm® is wereldwijd marktleider in hyaluronzuur fillers. Hyaluronzuur is een lichaamseigen bouwsteen die bindt aan water. Het hydrateert de huid, verzacht lijnen en rimpels, voegt volume toe en verbetert daarmee de gelaatstrekken van het gezicht.
De fillers staan bekend om de hoge mate van weefselintegratie in de huid wat een natuurlijk resultaat tot gevolg heeft.
Er zijn verschillende Juvéderm® fillers: Volbella, Volift, Voluma, Volux en Volite. Deze bestaan allemaal uit hyaluronzuur. Het enige verschil is de stevigheid van de filler. Door gebruik (van eventueel een combinatie) van de juiste filler(s) voor het te behandelen gebied kan er een mooi natuurlijk resultaat gecreëerd worden.
Juvéderm® fillers zijn gemaakt met behulp van innovatieve technologie en helpen om een langdurig resultaat te bereiken (tot 24 maanden, afhankelijk van de gebruikte filler en het behandelde gebied).

De holistische benadering
Voor een mooi natuurlijk resultaat werkt dokter Anouk volgens de holistische benadering. Een holistische behandeling richt zich op alle elementen van het gezicht. Van botten en vetweefsel tot aan spieren en de huid. En van kruin tot kin. Tijdens het intakegesprek wordt er uitgebreid ingegaan op uw wensen en behoeften. Daarna wordt er een behandelplan gemaakt en uitgelegd waarom er voor een bepaalde aanpak wordt gekozen. Het kan dus voorkomen dat u een ander behandeladvies krijgt dan wat u zelf had verwacht. Door alle elementen van het gezicht te betrekken is de kans op een natuurlijk ogend resultaat het grootst. Het intakegesprek is altijd vrijblijvend en de behandeling zal tijdens de volgende afspraak plaatsvinden.

Tijdens de behandeling
De behandeling duurt zo’n 30 tot 45 minuten. De duur is afhankelijk van het aantal zones dat behandeld wordt. De filler wordt met een dunne naald of canule geplaatst. Juvéderm® fillers bevatten een verdovingsmiddel, waardoor de behandeling vaak als pijnloos wordt ervaren.

Resultaat na de behandeling
Het resultaat is direct zichtbaar, maar na 6 tot 8 weken ziet u het definitieve resultaat.

Tarieven 2023

Juvéderm Volite behandeling

Juvéderm Volite is een oppervlakkige filler/skinbooster die lijntjes, droogheid, ruwheid en depressies van de huid aanpakt. Het bestaat uit lichaamseigen stoffen die na verloop van tijd vanzelf worden afgebroken door uw lichaam. Naarmate wij ouder worden, wordt hyaluronzuur minder geproduceerd en sneller afgebroken. Tevens spelen factoren van buitenaf, zoals zonlicht, roken, voeding en alcohol hierbij een rol. De verminderde hyaluronzuur in de huid kan leiden tot droogte van de huid, trekkerig gevoel en fijne lijntjes. Door middel van een behandeling met Volite kunnen deze problemen verminderd worden.
Juvéderm Volite wordt met zeer kleine injecties direct oppervlakkig in de huid aangebracht. Het eindresultaat is in tegenstelling tot een echte filler niet direct zichtbaar, omdat het hydraterende effect even duurt voordat het zichtbaar is. Na 2 tot 4 weken is het effect zichtbaar en kan 9 tot 12 maanden aanhouden. Een behandeling met Juvéderm Volite is onder andere zeer geschikt voor fijne lijntjes in het gelaat, zoals bijvoorbeeld de rokerslijntjes rondom de mond.

Effecten Juvéderm Volite:
–       Elasticiteit van de huid verbeteren
–       Fijne lijntjes verzachten
–       Huid hydrateren
–       Huid gladder maken

Tarieven 2023

Profhilo® behandeling – natuurlijke huidverjonging

Heb je last van een verslapte, droge of vermoeide huid in je gezicht, hals, decolleté, handen, bovenarmen, buik of knieën? Dan is een Profhilo® behandeling misschien wel iets voor jou. Vanaf ons 25e levensjaar neemt de collageenproductie en elastine aanmaak af. Hierdoor kan je bovenstaande effecten ervaren. Profhilo® is een anti-aging behandeling met puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Hiermee wordt de aanmaak van collageen (wat zorgt voor stevigheid) en elastine (wat zorgt voor rekbaarheid) gestimuleerd. De huid wordt hierdoor gelift, gehydrateerd, poriën verfijnd en fijne lijntjes verminderd. Tevens kan het een positieve invloed hebben op eczeemplekjes.

Belangrijk is dat Profhilo® geen filler is en het geeft dus niet het vullende of volume gevende effect wat fillers wel geven. De vorm van het behandelde gebied zal dus niet veranderen en diepe rimpels worden ook niet opgevuld. Profhilo® is volledig veilig om met andere injectables of huid verbeterende behandelingen te combineren.

De behandeling
Tijdens de behandeling wordt het hyaluronzuur volgens de BAP-techniek geïnjecteerd. De BAP-techniek zorgt ervoor dat de Profhilo® met 10 injecties strategisch wordt verdeeld over het behandelgebied. Hierdoor verspreidt de Profhilo® zich vervolgens vanzelf optimaal in de huid van het volledige behandelgebied.

Voor het beste resultaat is het advies om de behandeling eenmalig na 4 weken te herhalen en vervolgens na iedere 6 maanden. Het eindresultaat is meestal 4-6 weken na de tweede behandeling zichtbaar.

Effecten Profhilo®
–       Productie collageen en elastine wordt gestimuleerd
–       Gehydrateerde en stevigere huid
–       Poriën worden verfijnd
–       Fijne lijntjes verminderen
–       Positief op eczeem of rosacea
–       Gezonde glow van de huid

Tarieven 2023

Neem contact op of maak een afspraak

Wil je weten of deze behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder.

Meteen een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook! Kom je voor de eerste keer bij ons langs? Maak dan een afspraak voor een Meet&Treat behandeling. 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs, acties of mededelingen van Skincare Huidkliniek? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te hoeven missen.

Afspraak maken

Leuk dat je een afspraak wilt maken bij SkinCare Huidkliniek. Vul het formulier in om direct een afspraak te maken. Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook. Afspraken kunnen uiterlijk 48 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Ga naar pagina
Bel ons

Wil je weten of een behandeling geschikt is voor jouw huid? Heb je last van huidproblemen en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen.

Ga naar pagina