Werkwijze

Werkwijze SkinCare Huidkliniek

Bij SkinCare Huidkliniek bieden wij geen standaardbehandelingen aan. Alle behandelingen zijn volledig afgestemd op jouw wensen en de behoefte van jouw huid. Geen huid is hetzelfde en wij geloven dan ook in behandelingen, speciaal afgestemd op wat jouw huid nodig heeft.

Voor de eerste keer plannen we een Meet&Treat-behandeling. De Meet&Treat-behandeling begint met een uitgebreide huidanalyse waarna we een persoonlijk behandelplan opstellen dat we afstemmen op wat jouw huid nodig heeft. Vervolgens voeren we een korte behandeling uit waarbij je kennismaakt met onze werkwijze. Aan het eind van de behandeling krijg je een persoonlijk ‘My personal skin-plan’ mee naar huis met de informatie die besproken is tijdens de Meet&Treat-behandeling, zodat je alles rustig kunt nalezen en thuis aan de slag kunt met jouw huid.

Reguliere afspraken

Om in al deze aspecten verbetering te krijgen, is er door SkinCare Huidkliniek een speciale unieke behandeling ontwikkeld met een combinatie van verschillende behandelmethoden.

Om jouw droomhuid te krijgen, zijn alleen de behandelingen bij SkinCare Huidkliniek niet voldoende. Uit ervaring weten wij dat je het optimale resultaat alleen kunt bereiken wanneer je jouw huid ook thuis goed verzorgt. Daarom kijken we bij iedere behandeling opnieuw welke producten je het best zelf thuis kunt gebruiken. Je kunt de producten van tevoren uitproberen aan onze productentafel zodat je op de hoogte bent van de geur en samenstelling van een product.

Afspraak maken

Afspraak maken

Leuk dat je een afspraak wilt maken bij SkinCare Huidkliniek. Vul het formulier in om direct een afspraak te maken. Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook. Afspraken kunnen uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Ga naar pagina
Bel ons

Wil je weten of een behandeling geschikt is voor jouw huid? Heb je last van huidproblemen en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen.

Ga naar pagina