Werkwijze

Werkwijze SkinCare Huidkliniek

Bij SkinCare Huidkliniek bieden wij geen standaardbehandelingen aan. Alle behandelingen zijn volledig afgestemd op jouw wensen en de behoefte van jouw huid. Wij begrijpen dat geen huid hetzelfde is, en daarom geloven we sterk in maatwerk behandelingen die precies aansluiten op wat jouw huid nodig heeft.

Bij je eerste bezoek plannen we een Meet&Treat behandeling. Deze behandeling begint met een uitgebreide huidanalyse met de Observ, waarop we een persoonlijk behandelplan voor je opstellen. Daarna krijg je een korte kennismakingsbehandeling om onze werkwijze te ervaren. Na afloop van de behandeling ontvang je jouw persoonlijke ‘My Personal Skin Plan’. Hierin vind je alle informatie die tijdens de Meet&Treat behandeling is besproken, zodat je alles op je gemak kunt nalezen.

Persoonlijke benadering

Bij ons staat persoonlijke benadering voorop. We zijn een klein team, wat betekent dat je altijd door dezelfde therapeut behandeld wordt. Wij vinden het belangrijk dat jij je prettig en op je gemak voelt bij ons in de kliniek. Jouw tevredenheid en welzijn zijn onze topprioriteit!

Afspraak maken

Afspraak maken

Leuk dat je een afspraak wilt maken bij SkinCare Huidkliniek. Vul het formulier in om direct een afspraak te maken. Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook. Afspraken kunnen uiterlijk 48 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Ga naar pagina
Bel ons

Wil je weten of een behandeling geschikt is voor jouw huid? Heb je last van huidproblemen en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen.

Ga naar pagina