Behandelingen

Meet&Treat

+/- 60 min.
€ 57,50

Bij SkinCare Huidkliniek behandelen we geen huid hetzelfde. Iedere huid is anders en iedere huid heeft andere behoeften. Meet&Treat is onze kennismakingsbehandeling voor wanneer je voor het eerst in onze behandelstoel plaatsneemt. Tijdens deze behandeling komen we er samen achter waar jouw huid behoefte aan heeft en wat jouw huiddoel is.

De Meet&Treat-behandeling begint met een uitgebreide huidanalyse, waarna we een persoonlijk behandelplan opstellen, afgestemd op jouw huid. Vervolgens voeren we een korte behandeling uit waarbij je kennismaakt met onze werkwijze. Aan het eind van de behandeling krijg je jouw ‘My personal skin plan’ mee naar huis met alle informatie die besproken is tijdens de Meet&Treat-behandeling, zodat je alles rustig kunt nalezen en thuis aan de slag kunt met je huid.

Tijdens de Meet&Treat-behandeling maken wij een huidanalyse met de Skin Analyzer. We brengen in kaart hoe jouw huidconditie op dit moment is. Voorafgaand aan elke behandeling meten we de huid opnieuw op om zichtbaar te maken op welke punten de huid vooruit is gegaan en waar we ons nog op moeten richten. Op deze manier stellen we een persoonlijk behandelplan samen dat we continu aanpassen op wat jouw huid op dat moment nodig heeft.

Skin Analyzer

Met de Skin Analyzer meten we de huid. We meten het vochtgehalte, het vetgehalte en de pH-waarde van de hoornlaag (stratum corneum) van de huid. Deze waarden geven ons informatie over de barrièrefunctie van de huid, of de huid als het ware goed is afgekit en beschermd tegen indringers, zoals bacteriën en schimmels en tegen vochtverlies van binnenuit (NMF-factor). Huidverbetering begint bij een intacte hoornlaag. Als deze niet in orde is kijken we in hoeverre deze te verbeteren valt.

Vet

Belangrijk is dat het vetgehalte in de huid goed is, de werkstoffen en vitamines bevinden zich namelijk in deze vetten. Weinig vetten betekent te weinig voeding voor je huid. Als we een hoog vetgehalte meten, is over het algemeen het vochtgehalte in de huidlaag. Een vochtarme huid is niet in staat om vetten aan zich te binden. Je huid zal dan eerst het vocht uit de crème opnemen waarbij de crème op de huid blijft liggen. 

Vocht

Het vochtgehalte van de hoornlaag kan erg wisselend zijn. Dit is ook afhankelijk van hoe hoog het vetgehalte van je huid is. Meten we een te hoog vochtgehalte dan zijn de vetstoffen in je huid laag. Je huid is dan hard bezig om je huid soepel te houden en doet dit door vocht van binnenuit naar buiten de brengen om te voorkomen dat je huid door uitdroging te snel veroudert.

PH

De PH (zuurgraad) beschermt je huid tegen schadelijke stoffen van buitenaf en zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag, de hoornlaag niet uitdroogt. Bij te hoge PH is je huid in een gevoelige fase en is je PH te laag dan zit je huid in een ontstekingsfase, zoals bij acne.

Neem contact op of maak een afspraak

Wil je weten of deze behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder.

Meteen een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook! Kom je voor de eerste keer bij ons langs? Maak dan een afspraak voor een Meet&Treat behandeling. 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs, acties of mededelingen van Skincare Huidkliniek? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te hoeven missen.

Afspraak maken

Leuk dat je een afspraak wilt maken bij SkinCare Huidkliniek. Vul het formulier in om direct een afspraak te maken. Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook. Afspraken kunnen uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Ga naar pagina
Bel ons

Wil je weten of een behandeling geschikt is voor jouw huid? Heb je last van huidproblemen en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen.

Ga naar pagina