Behandelingen

Meet&Treat

+/- 75 min.
€ 65,-

Bij SkinCare Huidkliniek geloven we niet in standaardbehandelingen. Elke huid is uniek en heeft andere behoeften. Onze Meet&Treat-behandeling is onze kennismakingsbehandeling als je voor het eerst bij ons in de behandelstoel plaatsneemt. Tijdens deze behandeling komen we er samen achter welke specifieke behoeften jouw huid heeft en wat je huiddoelen zijn.

De Meet&Treat-behandeling begint behandeling begint met een uitgebreide huidanalyse met de Observ, waarop we een persoonlijk behandelplan voor je opstellen. Daarna krijg je een korte kennismakingsbehandeling om onze werkwijze te ervaren. Na afloop van de behandeling ontvang je jouw persoonlijke ‘My Personal Skin Plan’. Hierin vind je alle informatie die tijdens de Meet&Treat behandeling is besproken, zodat je alles op je gemak kunt nalezen.

Huidanalyse met de Observ

De Observ is een uniek huidanalyse apparaat dat in slechts 5 seconden alle kenmerken van jouw huid in kaart brengt. Het maakt gebruik van foto’s van de diepere huidlagen om een gedetailleerde analyse te bieden van jouw huidstructuur, grove poriën, roodheid, pigmentverschuivingen, fijne lijntjes, rimpels en volumeverlies.

De voordelen van de Observ?

  • Het onthult normaal onzichtbare huidlagen en maakt hiermee het onzichtbare zichtbaar.
  • We kunnen vroegtijdig huidproblemen opsporen, nog voordat ze aan de oppervlakte zichtbaar worden, waardoor preventieve behandelingen mogelijk zijn.
  • Na de afspraak ontvang je de foto’s van de huidanalyse en het advies per e-mail om alles rustig na te lezen.
  • De foto’s worden opgeslagen in je dossier, zodat we de voortgang van het resultaat kunnen monitoren.
  • De behandelingen en het gebruik van producten zullen zichtbare resultaten opleveren.

De Observ maakt het mogelijk om jouw huid op een dieper niveau te begrijpen en te verbeteren, wat leidt tot betere resultaten op het gebied van huidverbetering.

Neem contact op of maak een afspraak

Wil je weten of deze behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder.

Meteen een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook! Kom je voor de eerste keer bij ons langs? Maak dan een afspraak voor een Meet&Treat behandeling. 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs, acties of mededelingen van Skincare Huidkliniek? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te hoeven missen.

Afspraak maken

Leuk dat je een afspraak wilt maken bij SkinCare Huidkliniek. Vul het formulier in om direct een afspraak te maken. Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook. Afspraken kunnen uiterlijk 48 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Ga naar pagina
Bel ons

Wil je weten of een behandeling geschikt is voor jouw huid? Heb je last van huidproblemen en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen.

Ga naar pagina