Behandelingen

Melasma (zwangerschapsmasker) behandeling

+/- 30 min.
€ 155,-

Melasma, ook wel zwangerschapsmasker genoemd, is een chronische pigmentstoornis. Het wordt gekenmerkt door pigmentatie verspreid over het gelaat. Hormonale factoren spelen de belangrijkste rol bij het ontstaan van melasma, bijvoorbeeld na een zwangerschap of het wisselen van anticonceptie. Het komt voornamelijk voor bij vrouwen en wordt verergert door blootstelling aan de zon. Het is een huidaandoening die nooit helemaal zal verdwijnen maar zeker onderdrukt en vermindert kan worden door de juiste behandelingen en producten.

Meer informatie over melasma vind je hier.

Behandeling melasma

Bij SkinCare Huidkliniek houden wij eerst een uitgebreide intake waarna we een persoonlijk behandelplan opstellen. Naast de behandelingen in de kliniek is het gebruik van  huidverzorgingsproducten thuis van essentieel belang voor het verminderen van melasma. Door de behandelingen in de kliniek en de juiste huidverzorgingsproducten thuis kunnen wij samen werken aan verminderen en onderdrukken van melasma. Heb jij melasma en wil je weten welke behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem dan telefonisch contact met ons op of via het afspraakformulier. Wij helpen je graag verder.

Neem contact op of maak een afspraak

Wil je weten of deze behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder.

Meteen een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook! Kom je voor de eerste keer bij ons langs? Maak dan een afspraak voor een Meet&Treat behandeling. 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs, acties of mededelingen van Skincare Huidkliniek? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te hoeven missen.

Afspraak maken

Leuk dat je een afspraak wilt maken bij SkinCare Huidkliniek. Vul het formulier in om direct een afspraak te maken. Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook. Afspraken kunnen uiterlijk 48 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Ga naar pagina
Bel ons

Wil je weten of een behandeling geschikt is voor jouw huid? Heb je last van huidproblemen en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen.

Ga naar pagina