Voor- en nazorg filler behandelingen

Juvéderm® Filler behandelingen
Bij het ouder worden verandert er veel in het gezicht. Er verschijnen rimpels in de huid en de vorm van je gezicht verandert geleidelijk. Dit heeft te maken met een combinatie van verlies aan botstructuur, volumeverlies in vetweefsel en verlies van collageen, hyaluronzuur en elastine in de huid. Het gevolg is dat de huid gaat hangen, er rimpels ontstaan en je er ouder uit gaat zien. Deze veranderingen in het gezicht kunnen je een vermoeid uiterlijk of een onzeker of ontevreden gevoel geven. Een filler behandeling kan jouw energieke en frisse uitstraling teruggeven. De fillers van Juvéderm® zijn hier uitermate geschikt voor. Voor meer informatie klik hier.

Tijdens de behandeling
De behandeling duurt zo’n 30 tot 45 minuten. De duur is afhankelijk van het aantal zones dat behandeld wordt. De filler wordt met een dunne naald of canule geplaatst. Juvéderm® fillers bevatten een verdovingsmiddel, waardoor de behandeling vaak als pijnloos wordt ervaren.

Na de behandeling
Het resultaat is direct zichtbaar, maar na 6 tot 8 weken ziet u het definitieve resultaat. Direct na de zwelling kan er wat roodheid en zwelling van de huid ontstaan. Tevens kunt een beurs gevoel ervaren. Deze symptomen kunnen enkele uren tot 2 weken aanhouden.

Voor het beste resultaat worden de volgende adviezen gegeven:
–       Na de behandeling kan u het behandelde gebied 10-30 minuten koelen, indien gewenst mag dit ook langer
–       Minstens 2 dagen na de behandeling niet sporten
–       Probeer het behandelde gebied de eerste uren na de behandeling niet aan te raken en ook niet te wrijven
–       Gebruik 12 tot 24 uur na de behandeling geen make-up
–       De eerste 2 weken niet onder de zonnebank, in de sauna of een behandeling bij de schoonheidsspecialist of huidtherapeut
–       Voorkom de eerste 2 weken zonnestraling op het behandelde gebied
–       Gebruik de eerste paar weken een goede SPF of beschermende zonnehoed/pet op de huid te beschermen
–       Gebruik van pijnstillers als ibuprofen, naproxen en aspirines wordt afgeraden vanwege het bloedverdunnende effect en daardoor verhoogde kans op blauwe plekken. Paracetamol mag u wel gewoon innemen.

Risico’s en bijwerkingen
De meest voorkomende bijwerkingen zijn plaatselijke zwelling, roodheid van de huid, een beurs gevoel en blauwe plekken. Deze symptomen kunnen tot 2 weken aanhouden. Een eventuele blauwe plek heeft geen effect op het uiteindelijke resultaat van de behandeling.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs, acties of mededelingen van Skincare Huidkliniek? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te hoeven missen.

Afspraak maken

Leuk dat je een afspraak wilt maken bij SkinCare Huidkliniek. Vul het formulier in om direct een afspraak te maken. Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook. Afspraken kunnen uiterlijk 48 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Ga naar pagina
Bel ons

Wil je weten of een behandeling geschikt is voor jouw huid? Heb je last van huidproblemen en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen.

Ga naar pagina