Behandelingen

Juvéderm filler behandelingen

+/- 20 minuten
-

Bij het ouder worden verandert er veel in het gezicht. Er verschijnen rimpels in de huid en de vorm van je gezicht verandert geleidelijk. Dit heeft te maken met een combinatie van verlies aan botstructuur, volumeverlies in vetweefsel en verlies van collageen, hyaluronzuur en elastine in de huid. Het gevolg is dat de huid gaat hangen, er rimpels ontstaan en je er ouder uit gaat zien. Deze veranderingen in het gezicht kunnen je een vermoeid uiterlijk of een onzeker of ontevreden gevoel geven. Een filler behandeling kan jouw energieke en frisse uitstraling teruggeven. De fillers van Juvéderm® zijn hier uitermate geschikt voor.

Waarom Juvéderm®
Juvéderm® is wereldwijd marktleider in hyaluronzuur fillers. Hyaluronzuur is een lichaamseigen bouwsteen die bindt aan water. Het hydrateert de huid, verzacht lijnen en rimpels, voegt volume toe en verbetert daarmee de gelaatstrekken van het gezicht.
De fillers staan bekend om de hoge mate van weefselintegratie in de huid wat een natuurlijk resultaat tot gevolg heeft.
Er zijn verschillende Juvéderm® fillers: Volbella, Volift, Voluma, Volux en Volite. Deze bestaan allemaal uit hyaluronzuur. Het enige verschil is de stevigheid van de filler. Door gebruik (van eventueel een combinatie) van de juiste filler(s) voor het te behandelen gebied kan er een mooi natuurlijk resultaat gecreëerd worden.
Juvéderm® fillers zijn gemaakt met behulp van innovatieve technologie en helpen om een langdurig resultaat te bereiken (tot 24 maanden, afhankelijk van de gebruikte filler en het behandelde gebied).

De holistische benadering
Voor een mooi natuurlijk resultaat werkt dokter Anouk volgens de holistische benadering. Een holistische behandeling richt zich op alle elementen van het gezicht. Van botten en vetweefsel tot aan spieren en de huid. En van kruin tot kin. Tijdens het intakegesprek wordt er uitgebreid ingegaan op uw wensen en behoeften. Daarna wordt er een behandelplan gemaakt en uitgelegd waarom er voor een bepaalde aanpak wordt gekozen. Het kan dus voorkomen dat u een ander behandeladvies krijgt dan wat u zelf had verwacht. Door alle elementen van het gezicht te betrekken is de kans op een natuurlijk ogend resultaat het grootst. Het intakegesprek is altijd vrijblijvend en de behandeling zal tijdens de volgende afspraak plaatsvinden.

Tijdens de behandeling
De behandeling duurt zo’n 30 tot 45 minuten. De duur is afhankelijk van het aantal zones dat behandeld wordt. De filler wordt met een dunne naald of canule geplaatst. Juvéderm® fillers bevatten een verdovingsmiddel, waardoor de behandeling vaak als pijnloos wordt ervaren.

Resultaat na de behandeling
Het resultaat is direct zichtbaar, maar na 6 tot 8 weken ziet u het definitieve resultaat.

Tarieven 2022

Neem contact op of maak een afspraak

Wil je weten of deze behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder.

Meteen een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook! Kom je voor de eerste keer bij ons langs? Maak dan een afspraak voor een Meet&Treat behandeling. 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs, acties of mededelingen van Skincare Huidkliniek? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te hoeven missen.

Afspraak maken

Leuk dat je een afspraak wilt maken bij SkinCare Huidkliniek. Vul het formulier in om direct een afspraak te maken. Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook. Afspraken kunnen uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Ga naar pagina
Bel ons

Wil je weten of een behandeling geschikt is voor jouw huid? Heb je last van huidproblemen en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen.

Ga naar pagina