Behandelingen

Verwijderen van huidoneffenheden en zichtbare vaatjes

+/- 30 min.
v.a. € 57,50

Wanneer je ouder wordt, merk je dat je huid minder glad aanvoelt. Huidveroudering is niet alleen het ontstaan van fijne lijntjes, rimpels of volumeverlies maar ook de oneffenheden in je gezicht laten je ouder lijken.

Er kunnen in de loop der jaren kleine bobbeltjes en een toename van roodheid in het gezicht, hals en decolleté ontstaan. Deze zijn vaak op een eenvoudige manier te verwijderen zodat je huid er daarna jonger en frisser uitziet.

Heb je last van storende huidoneffenheden of zichtbare vaatjes in je gezicht? Dan is daar op een eenvoudige manier iets aan te doen. In de kliniek maken we gebruik van de behandelmethode coagulatie. Tijdens de behandeling met coagulatie verhitten we met een klein naaldje de goedaardige huidafwijking of het vaatje, dit heet coaguleren. Het lichaam ruimt vervolgens de huidafwijking of het vaatje op waardoor deze verdwijnt.

Huidoneffenheden die we kunnen behandelen:

  • gerstekorrels (milia)
  • steelwratjes (fibromen)
  • zichtbare vergroting van de talgkliertjes (talgklierhyperplasie)
  • platte vetophoping (xanthelasma)
  • ouderdomswratten (verruca seborrhoïca)
  • verwijde vaatjes (couperose of spider naevus)
  • bloedblaasjes (angioma)

Neem contact op of maak een afspraak

Wil je weten of deze behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder.

Meteen een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook! Kom je voor de eerste keer bij ons langs? Maak dan een afspraak voor een Meet&Treat behandeling. 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs, acties of mededelingen van Skincare Huidkliniek? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te hoeven missen.

Afspraak maken

Leuk dat je een afspraak wilt maken bij SkinCare Huidkliniek. Vul het formulier in om direct een afspraak te maken. Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook. Afspraken kunnen uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Ga naar pagina
Bel ons

Wil je weten of een behandeling geschikt is voor jouw huid? Heb je last van huidproblemen en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen.

Ga naar pagina