Behandelingen

Rosacea behandeling

+/- 60 min.
€ 155,-

Rosacea is een huidprobleem waar zowel mannen maar vooral vrouwen mee te maken kunnen krijgen. Rosacea wordt gekenmerkt door verschillende klachten, zoals blozen, blijvende roodheid en zichtbare vaatjes. Ook kan rosacea zich uiten als een soort acnehuid door het vertonen van bultjes en puistjes in het gezicht. Daarnaast kun je last van oogklachten hebben. Er bestaan verschillende types in rosacea en soms kun je deze types helaas tegelijk hebben. Gelukkig is rosacea met de juiste behandelingen en huidverzorging rustiger te krijgen.
Klik hier voor meer informatie over rosacea.

Behandeling bij SkinCare Huidkliniek

Bij de uitgebreide intake stellen we een persoonlijk behandelplan op. Naast de behandelingen in de kliniek is het gebruik van de huidverzorgingsproducten thuis van belang om je huid de juiste verzorging te geven.
Tijdens de behandelingen werken wij op het versterken van de huidconditie en op het herstel van de huid. Het zijn stimulerende behandelingen waarbij we de huid zichzelf laten regenereren van binnenuit. We gaan de huid dus eigenlijk herprogrammeren waardoor deze kalmeert en hersteld.

Heb jij rosacea en wil je weten of deze behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem dan telefonisch contact met ons op of via het afspraakformulier. Wij helpen je graag verder.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Voor de behandeling van rosacea in het gelaat kun je in aanmerking komen voor een vergoeding van jouw zorgverzekeraar. Deze vergoeding komt uit de aanvullende verzekering. Informeer bij jouw zorgverzekeraar of je recht op vergoeding hebt en raadpleeg de polisvoorwaarden. Soms heb je een verwijzing van jouw huisarts of specialist nodig om de behandelingen vergoed te krijgen. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en het Anbos en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Neem contact op of maak een afspraak

Wil je weten of deze behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder.

Meteen een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook! Kom je voor de eerste keer bij ons langs? Maak dan een afspraak voor een Meet&Treat behandeling. 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs, acties of mededelingen van Skincare Huidkliniek? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te hoeven missen.

Afspraak maken

Leuk dat je een afspraak wilt maken bij SkinCare Huidkliniek. Vul het formulier in om direct een afspraak te maken. Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook. Afspraken kunnen uiterlijk 48 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Ga naar pagina
Bel ons

Wil je weten of een behandeling geschikt is voor jouw huid? Heb je last van huidproblemen en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen.

Ga naar pagina