Behandelingen

Pigmentvlekken verwijderen

+/- 30 min.
v.a. € 57,50

Hoewel onschuldig kunnen pigmentvlekken behoorlijk storend zijn. Wil je jouw pigmentvlekken gericht aanpakken? Bij SkinCare Huidkliniek zijn we gespecialiseerd in het verminderen en verwijderen van pigmentatie. Om te bepalen hoe de pigmentatie is ontstaan en hoe diep deze zich in de huid bevindt, analyseren we voorafgaand aan de behandeling de huid uitgebreid. Aan de hand van deze analyse bepalen we welke behandeling bij jouw huid past.

In de kliniek maken we gebruik van de behandelmethoden cryotherapie en peelings. De keuze van de soort behandeling is afhankelijk van de ontstaanswijze, grootte, vorm, locatie en diepte van pigmentatie. Daarnaast speelt je huidtype een belangrijke rol.

Het belangrijkst bij alle soorten pigmentvlekken is om de huid (vanaf nu) dagelijks te beschermen tegen de zon. Zonnestraling speelt een grote rol bij het ontstaan en verergeren van de bruine verkleuringen. Een goed zonnebrandproduct vormt voor iedereen de beste anti-aging-behandeling. Het beschermt je gezicht tegen de belangrijkste oud-makers, namelijk rimpels, maar ook tegen de vorming van pigmentvlekken.

Cryotherapie

Bij cryotherapie bevriezen we het bovenste laagje van de huid met behulp van stikstof, waardoor op de behandelde locatie een oppervlakkig schaafwondje ontstaat. Direct na de behandeling wordt de huid rood en zwelt iets op. Na een aantal dagen tot een week na de behandeling ontstaat er een korstje zoals bij een schaafwond en wordt donkerder van kleur. Na één tot twee weken is de huid volledig hersteld en is de pigmentatie voor een groot deel of volledig verdwenen.

Vaak zijn één á twee behandelingen genoeg om een mooi resultaat te krijgen.

Peeling

Bij een peeling brengen we een zure vloeistof aan op de huid. De hoge zuurgraad zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag afschilfert en de huid zich sneller vernieuwt. Naast dat de peeling uit een bepaald zuur bestaat, bevat het verschillende enzymen en actieve werkstoffen.

Er bestaan verschillende soorten peelings die we kunnen inzetten bij pigmentatie. De intensiteit bepaalt het effect van de peeling. Voor welke peeling we kiezen, is afhankelijk van de diepte en soort pigmentatie. Na een peeling is de pigmentatie verminderd en de huidstructuur zichtbaar verbeterd. De huid is glanzender, egaler en gladder.

Neem contact op of maak een afspraak

Wil je weten of deze behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder.

Meteen een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook! Kom je voor de eerste keer bij ons langs? Maak dan een afspraak voor een Meet&Treat behandeling. 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs, acties of mededelingen van Skincare Huidkliniek? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te hoeven missen.

Afspraak maken

Leuk dat je een afspraak wilt maken bij SkinCare Huidkliniek. Vul het formulier in om direct een afspraak te maken. Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook. Afspraken kunnen uiterlijk 48 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Ga naar pagina
Bel ons

Wil je weten of een behandeling geschikt is voor jouw huid? Heb je last van huidproblemen en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen.

Ga naar pagina