Behandelingen

Acne behandeling

+/- 45 min.
v.a. € 77,50

Heb je last van een onzuivere huid? Zijn je poriën snel verstopt en heb je puistjes, ontstekingen en mee-eters? Dan is er wellicht sprake van acne. Acne is een van de bekendste en meest voorkomende huidproblemen. Meer informatie over acne vind je hier.

Behandeling bij acne

Wij begrijpen dat het bij acne belangrijk is om naar de onderliggende oorzaak te kijken. Dit is een essentiële stap om de juiste behandeling te kunnen bepalen. Aangezien acne diverse vormen heeft, beïnvloedt dit ook de keuze van de meest geschikte behandelingsmethode. Het kan variëren van ontstekingen tot mee-eters, en elk van deze vormen vereist een specifieke aanpak.
Daarom houden wij bij SkinCare Huidkliniek eerst een uitgebreide intake. Tijdens dit intakegesprek gaan we er samen achter komen wat de onderliggende oorzaak is van de acne, maken we een huidanalyse met de Observ waarna we een persoonlijk behandelplan opstellen. Naast de behandelingen in de kliniek is het gebruik van  huidverzorgingsproducten thuis van essentieel belang voor het verminderen van acne. Door de behandelingen in de kliniek en de juiste huidverzorgingsproducten thuis, kunnen wij samen werken aan een mooie en stralende huid.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Voor de behandeling van acne(littekens) in het gelaat kun je in aanmerking komen voor een vergoeding van jouw zorgverzekeraar. Deze vergoeding komt uit de aanvullende verzekering. Informeer bij jouw zorgverzekeraar of je recht op vergoeding hebt en raadpleeg de polisvoorwaarden. Soms heb je een verwijzing van jouw huisarts of specialist nodig om de behandelingen vergoed te krijgen. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en het Anbos en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Heb jij acne waar je graag vanaf wilt en wil je weten welke behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem dan telefonisch contact met ons op of via het afspraakformulier. Wij helpen je graag verder.

Neem contact op of maak een afspraak

Wil je weten of deze behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder.

Meteen een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook! Kom je voor de eerste keer bij ons langs? Maak dan een afspraak voor een Meet&Treat behandeling. 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs, acties of mededelingen van Skincare Huidkliniek? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te hoeven missen.

Afspraak maken

Leuk dat je een afspraak wilt maken bij SkinCare Huidkliniek. Vul het formulier in om direct een afspraak te maken. Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook. Afspraken kunnen uiterlijk 48 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Ga naar pagina
Bel ons

Wil je weten of een behandeling geschikt is voor jouw huid? Heb je last van huidproblemen en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen.

Ga naar pagina