Wil je jouw huidverzorgingsroutine perfectioneren?

Dan is een serum die past bij jouw huid of huidprobleem de uitkomst!

Een serum is een sterk geconcentreerde vloeistof of olie die de huid een extra boost geeft. Er zitten veel actieve werkstoffen in, die bijvoorbeeld niet in een in zo’n hoge concentratie in een crème kunnen. Het is dus eigenlijk een aanvullend product die net even een extra zetje kan geven naar een mooi resultaat.

Vitamine C

Vitamine C is een van de best bestudeerde cosmetische ingrediënten, die de huid écht verbetert. Vitamine C is essentieel voor de vorming van collageen (bindweefsel). Dit is nodig om de huid te verstevigen. Daarnaast is het een antioxidant die vrije radicalen wegneemt.

Het Opulence Serum van Hannah bevat een krachtige basis met maar liefst 20% in olie oplosbare vitamine C en daarmee een stabiele vorm van Vitamine C. Hierdoor wordt de huid op een intensieve manier versterkt, het bindweefsel wordt gestimuleerd en het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid wordt verhoogd.

Vitamine A

Vitamine A oftewel Retinol is een krachtige vitamine voor een langdurig jeugdige, elastische, heldere én gave huid. Het beschermt je huid namelijk tegen vrije radicalen en stimuleert de collageen productie. Maar dat niet alleen het helpt ook om de activiteit van je pigmentcellen te onderdrukken. Een wonder ingrediënt zou je denken! Deze vitamine kan echter slecht tegen licht en zuurstof en kan ook irriterend werken op de huid. In veel cosmetische producten komen lage percentages vitamine A voor om irritaties te voorkomen, waardoor deze vitamine niet of nauwelijks zijn werking zal doen. Maar daar heeft Hannah wat op verzonnen! Het Asolution Serum is een geavanceerd, mild en effectief alternatief voor Retinolzuur.

Wil je meer weten over deze ingrediënten of over serums die bij jouw huidtype passen? Plan dan snel een afspraak in en wij helpen je graag verder. Tot snel in de kliniek!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs, acties of mededelingen van Skincare Huidkliniek? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te hoeven missen.

Afspraak maken

Leuk dat je een afspraak wilt maken bij SkinCare Huidkliniek. Vul het formulier in om direct een afspraak te maken. Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook. Afspraken kunnen uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Ga naar pagina
Bel ons

Wil je weten of een behandeling geschikt is voor jouw huid? Heb je last van huidproblemen en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen.

Ga naar pagina
Menu