Hoe snel zie je resultaat van je huidverzorging?

Deze vraag krijgen wij erg vaak in de kliniek. We zijn snel geneigd om na een aantal weken weer met iets te stoppen omdat het toch niet werkt… Helaas hebben we wat langer geduld nodig bij huidverzorging. Verandering kost tijd, je hebt na één keer sporten ook niet meteen een sixpack!

Het is dus erg belangrijk om gemotiveerd te blijven en dagelijks je huidverzorgingsroutine uit te voeren, alleen dan kan je huidprobleem worden verminderd. Helaas kan het soms ook zijn dat je huid eerst minder goed reageert, bijvoorbeeld met onzuiverheden. Hierbij is het extra belangrijk om door te zetten. Je huid heeft dan langer nodig om gewend te raken aan de producten. Het vuil wat in de diepere huidlagen aanwezig was komt er dan in 1 keer uit.

Per ingrediënt kan het verschillen hoe snel je resultaat krijgt. Wij zetten ze hieronder voor je op een rijtje!
Glycolzuur en Salicylzuur: 0-2 maanden
– Niacinamide: 1-3 maanden
– Amandelzuur: 1-3 maanden
– Vitamine C: 1-3 maanden
– Retinol: 3-6 maanden.

Geef dus niet op bij het gebruik van je geadviseerde huidverzorgingsproducten. Heb geduld en dan gaat je huid vanzelf stralen!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs, acties of mededelingen van Skincare Huidkliniek? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te hoeven missen.

Afspraak maken

Leuk dat je een afspraak wilt maken bij SkinCare Huidkliniek. Vul het formulier in om direct een afspraak te maken. Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook. Afspraken kunnen uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Ga naar pagina
Bel ons

Wil je weten of een behandeling geschikt is voor jouw huid? Heb je last van huidproblemen en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen.

Ga naar pagina