Gloednieuwe website en huisstijl

Eindelijk is de website af en wat zijn wij blij met het resultaat. De afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest met het schrijven van teksten, foto’s maken en overleggen hoe de website moest worden vorm gegeven.

Sinds september 2020 is onze salon omgetoverd tot een volwaardige kliniek. Naast een naamsverandering van Salon S-HE naar SkinCare Huidkliniek, is de huisstijl en website ook compleet aangepast. Hierbij hoorde dan ook een grote verbouwing waarbij alles is vernieuwd. Er is een ruime wachtkamer met balie gecreëerd en een behandelkamer waar je heerlijk tot rust kan komen in de stoel. Hieronder is dit resultaat goed te bewonderen.

Wij hopen je snel te mogen ontvangen bij ons in de kliniek, voor een uitgebreid huidadvies of voor een heerlijke huidverbeterende behandeling.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs, acties of mededelingen van Skincare Huidkliniek? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te hoeven missen.

Afspraak maken

Leuk dat je een afspraak wilt maken bij SkinCare Huidkliniek. Vul het formulier in om direct een afspraak te maken. Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook. Afspraken kunnen uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Ga naar pagina
Bel ons

Wil je weten of een behandeling geschikt is voor jouw huid? Heb je last van huidproblemen en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen.

Ga naar pagina
Menu