Alles over Vitamine C

Vitamine C is een ingrediënt dat iedereen in zijn dagelijkse huidverzorging moet hebben, maar waarom?

Wij sommen de belangrijkste redenen hieronder voor je op!

– Het zorgt ervoor dat de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd en dat het bestaande collageen in je huid wordt behouden. Dit betekent: minder fijne lijntjes en rimpels!
– Het beperkt de de UV-schade en repareert de aangerichte DNA-schade. UVA-straling is er het gehele jaar door en kan DNA-schade aanrichten. Het is dus belangrijk om je hiertegen te beschermen.
– Het remt de melanine productie en dit houdt in dat het de pigmentproductie remt. Hierdoor heb je minder kans op pigmentatie verschuivingen.

Genoeg redenen dus om vitamine C toe te voegen in je dagelijkse skincare routine.

Maar waarom is dan niet elk product dat vitamine C bevat geschikt voor jouw huid? Eigenlijk is het antwoord hierop heel simpel: omdat iedere huid anders is. Als je huid erg gevoelig is zal je een ander product moeten gebruiken dan iemand die geen gevoelige huid heeft. Laat je daarom altijd adviseren door een huidspecialist die jouw huid goed kent.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs, acties of mededelingen van Skincare Huidkliniek? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te hoeven missen.

Afspraak maken

Leuk dat je een afspraak wilt maken bij SkinCare Huidkliniek. Vul het formulier in om direct een afspraak te maken. Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook. Afspraken kunnen uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Ga naar pagina
Bel ons

Wil je weten of een behandeling geschikt is voor jouw huid? Heb je last van huidproblemen en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen.

Ga naar pagina