Huidproblemen

Striae

Striae is een veelvoorkomend probleem bij vrouwen, maar ook mannen kunnen last hebben van deze ontsierende strepen. Deze strepen worden veroorzaakt doordat de huid plaatselijk wordt opgerekt in een korte tijd. Het onderhuidse bindweefsel is als het ware gescheurd. Striae kunnen gezien worden als een soort dieper gelegen littekenvorming. Vaak ontstaan striae tijdens de zwangerschap, bij groeispurten, bij overgewicht of na extreem hard trainen waarbij in korte tijd veel spieren ontstaan (bijvoorbeeld bodybuilding). In het begin zijn de strepen rood/paars van kleur, na verloop van tijd worden ze ivoorachtig van kleur. Klik hier voor meer informatie over de behandeling.

Neem contact op of maak een afspraak

Wil je weten of deze behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder.

Meteen een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook! Kom je voor de eerste keer bij ons langs? Maak dan een afspraak voor een Meet&Treat behandeling. 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs, acties of mededelingen van Skincare Huidkliniek? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te hoeven missen.

Afspraak maken

Leuk dat je een afspraak wilt maken bij SkinCare Huidkliniek. Vul het formulier in om direct een afspraak te maken. Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook. Afspraken kunnen uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Ga naar pagina
Bel ons

Wil je weten of een behandeling geschikt is voor jouw huid? Heb je last van huidproblemen en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen.

Ga naar pagina
Menu