Vanaf januari botox behandelingen mogelijk bij ons in de kliniek!

Wij hebben super leuk nieuws!!! Vanaf eind januari komt Anouk ons op de donderdagavond versterken!!! Anouk is sinds 2016 als arts-assistent werkzaam op de afdeling Plastische Chirurgie. Anouk gaat zich in het begin richten op de botox behandelingen bij ons in de kliniek en later zal dit behandelaanbod worden uitgebreid. Bij de behandelingen wordt er gebruik gemaakt van de botox van Allergan.

Het is een super mooie aanvulling op de huidverbeterende behandelingen die wij op dit moment aanbieden in de kliniek. Daarnaast is dit een toegankelijke manier om kennis te maken met de expertise van een arts op het gebied van huidverbetering. Wij denken dat dit een hele mooie aanvulling gaat zijn en dat het veel van jullie nog een stapje verder gaat helpen naar een nog mooiere huid.

Even voorstellen…

Mijn naam is Anouk Leusden. Ik heb mijn Geneeskunde studie aan de Universiteit in Leiden in 2014 afgerond. Hierna heb ik ervaring opgedaan op de Algemene Chirurgie en sinds 2016 ben ik met veel plezier werkzaam als arts-assistent op de Plastische Chirurgie. Hier is ook mijn interesse gewekt in de Cosmetische Geneeskunde.

Wat ik vooral belangrijk vind, is dat er een natuurlijk resultaat met de behandelingen wordt verkregen en dat de mooie kenmerken van het gezicht geaccentueerd worden. Dit kan soms al met subtiele veranderingen. Tevens is er tegenwoordig gelukkig veel aandacht voor huidverbetering en het tegengaan van huidveroudering. Dit begint bij onder andere een gezonde lifestyle (niet roken, goede zonbescherming et cetera) en een goede huidverzorging is hierbij van essentieel belang. Door huidverbeterende behandelingen te combineren met injectables krijg je het mooiste resultaat.

Goede voorlichting vind ik van belang zodat de wensen en te verwachten resultaten duidelijk zijn. Ik zie ernaar uit om u te ontmoeten.

Heb je interesse of ben je nieuwsgierig naar wat Anouk voor jou kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs, acties of mededelingen van Skincare Huidkliniek? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te hoeven missen.

Afspraak maken

Leuk dat je een afspraak wilt maken bij SkinCare Huidkliniek. Vul het formulier in om direct een afspraak te maken. Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook. Afspraken kunnen uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Ga naar pagina
Bel ons

Wil je weten of een behandeling geschikt is voor jouw huid? Heb je last van huidproblemen en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen.

Ga naar pagina
Menu