Nieuw Dermaceutic!

Wil jij je huid zichtbaar verbeteren? 

Vandaag gaan we jullie wat meer vertellen over één van de nieuwe merken waarmee wij gaan werken, spannend!

Zoals jullie van ons gewend zijn, zijn wij altijd bezig met nieuwe producten en behandelingen die de bestaande behandelingen in de kliniek ondersteunen. Wij gebruiken de producten van Dermaceutic nu al een langere tijd en zijn erg enthousiast geworden van dit merk.

Als je opzoek bent naar hoogwaardige huidverbetering en een zichtbaar en voelbaar resultaat, dan zijn de producten van Dermaceutic iets voor jou. Door de hoge concentraties aan glycolzuur, vitamine C, hyaluronzuur en het toegevoegde fytine zuur pakken de producten meerdere huidproblemen aan. Zo zijn de producten van Dermaceutic zeer geschikt om in te zetten bij huidveroudering, pigmentatie en structuurverbetering. Door de hoge concentraties aan ingrediënten is het belangrijk om een passend advies te krijgen van je huidspecialist.

Naast de producten zijn er ook diverse peelings van Dermaceutic toegevoegd aan ons assortiment. Deze peelings zijn een perfecte aanvulling op de producten. Met de producten van Dermaceutic zorg je ervoor dat de huid wordt voorbereid op de peelings die daarna bij ons in de kliniek worden uitgevoerd. Je kan het zien als een soort minibehandeling voor thuis, wie wil dat nou niet? Door deze voorbereiding haal je beste resultaat uit de behandelingen. Omdat de peelings op basis zijn van een hoge concentratie zuren en daarbij de zon vermijden van groot belang is, adviseren wij om deze behandelingen in het najaar en de winter uit te voeren. Daarom is de zomerperiode perfect om de huid te gaan voorbereiden op deze peels met de producten voor thuis.

Nieuwsgierig geworden en zou je meer informatie willen over de producten en behandelingen van Dermaceutic? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs, acties of mededelingen van Skincare Huidkliniek? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te hoeven missen.

Afspraak maken

Leuk dat je een afspraak wilt maken bij SkinCare Huidkliniek. Vul het formulier in om direct een afspraak te maken. Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook. Afspraken kunnen uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Ga naar pagina
Bel ons

Wil je weten of een behandeling geschikt is voor jouw huid? Heb je last van huidproblemen en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen.

Ga naar pagina