BeYOUty Serum van Hannah: voor iedere huidtint en bij maskne

We’ve got news for you, want met trots presenteren wij… BeYOUty Serum! Mondkapjes blijven voorlopig noodzakelijk en hier is de huid zeker niet blij mee. Vanuit dit probleem is Hannah een nieuw serum gaan ontwikkelen. Het resultaat? Het voorkomen van maskne en zorgen voor een egaal en vlekkeloos resultaat voor iedere huidtint.

Nieuwe huidproblemen gaat hannah niet uit de weg!

Door verschillende, effectieve ingrediënten te combineren bewijst dit serum dat mixen met hoogwaardige, synergetische werkstoffen de juiste aanpak vanuit de kern bij huidproblemen biedt. Niet alleen de huid die last heeft van maskne, maar ook een gevoelige en snel geïrriteerde huid kan zonder zorgen dit serum gebruiken. De roodheid van onzuiverheden en irritaties worden aanzienlijk verminderd en de huid blijft beter beschermd bij het dragen van een mondkapje. Een uitkomst voor de gepigmenteerde huid, waarbij de kleinste beschadiging al een blijvende vlek kan achterlaten. Met dit innovatieve en multi-inzetbare serum gaat hannah wederom geen huidprobleem uit de weg!

Mix & Match

Het BeYOUty Serum laat zich natuurlijk perfect combineren met de overige hannah producten voor de gevoelige en/of onzuivere huid. De versterkende werking ontstaat door het juist reinigen en voeden van de huid. Voor ieder huidprobleem biedt hannah de juiste oplossing, zowel voor overdag als ’s nachts, dus informeer naar je persoonlijke mogelijkheden bij ons in de kliniek!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs, acties of mededelingen van Skincare Huidkliniek? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te hoeven missen.

Afspraak maken

Leuk dat je een afspraak wilt maken bij SkinCare Huidkliniek. Vul het formulier in om direct een afspraak te maken. Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook. Afspraken kunnen uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Ga naar pagina
Bel ons

Wil je weten of een behandeling geschikt is voor jouw huid? Heb je last van huidproblemen en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen.

Ga naar pagina
Menu