Behandelingen

TCA Peeling

+/- 30 min.
€ 147,50

Bij SkinCare Huidkliniek werken wij met verschillende soorten peelings, waaronder de TCA peelings van Dermaceutic. Elke peeling heeft een unieke eigenschap die we in kunnen zetten bij een bepaald huidprobleem. Tijdens het intakegesprek bepalen wij welke soort peeling we het best in kunnen zetten om het gewenste resultaat te behalen. Voor welke peeling we kiezen, is afhankelijk van de indicatie.

Wat is een peeling?

Een peeling bevat natuurlijke zuren die de bovenste huidlaag (de dode huidcellen) ‘afpelt’, waardoor de frisse en jonge huidcellen tevoorschijn komen. Naarmate we ouder worden, neemt onze natuurlijke celdeling af, waardoor onze dode huidcellen langer op de huid blijven liggen met als gevolg: een vale, doffe huid. Een peeling verwijdert deze oude cellen en zorgt voor een boost aan nieuwe huidcellen.
Elke peeling heeft een unieke eigenschap die we in kunnen zetten bij een bepaald huidprobleem. Wij werken bij SkinCare Huidkliniek met fruitzuurpeelings en chemische peelings. Het verschil tussen een fruitzuurpeeling en een chemische peeling heeft te maken met de intensiteit van de peeling.

TCA Peeling

TCA peelings vallen onder de chemische peelings en zijn dus intensiever dan een fruitzuurpeeling. Op het moment dat je huid goed is voorbereid met de juiste thuisproducten en behandelingen kan een TCA peeling een mooie vervolgstap zijn. Door het inzetten van deze peeling gaat de huid afschilferen waardoor er een vernieuwde huid ontstaat.
Na een TCA peeling ziet de huid er minder dof uit, verbetert de structuur en zijn zonschade/pigmentvlekjes minder zichtbaar. Daarnaast zullen fijne lijntjes en rimpels aanzienlijk verbeteren op het moment dat je vaker een TCA peeling ondergaat.

Voor wie is een TCA peeling geschikt?

  • acne littekens
  • structuurverbetering
  • fijne lijntjes
  • grauwe huidteint
  • grove poriën
  • pigmentatie/zonschade
  • huidoneffenheden

Neem contact op of maak een afspraak

Wil je weten of deze behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder.

Meteen een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook! Kom je voor de eerste keer bij ons langs? Maak dan een afspraak voor een Meet&Treat behandeling. 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs, acties of mededelingen van Skincare Huidkliniek? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te hoeven missen.

Afspraak maken

Leuk dat je een afspraak wilt maken bij SkinCare Huidkliniek. Vul het formulier in om direct een afspraak te maken. Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook. Afspraken kunnen uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Ga naar pagina
Bel ons

Wil je weten of een behandeling geschikt is voor jouw huid? Heb je last van huidproblemen en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen.

Ga naar pagina