Behandelingen

Skinboost Treatment

+/- 60 min.
€ 147,50

Geef je huid een oppeppende boost met de Skinboost Treatment. De Skinboost Treatment is een verjongende, huidverbeterende behandeling die droogte aanpakt, de teint verheldert, volumeverlies tegengaat en een verslapte huid steviger maakt. Daarnaast worden fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar. Direct na de behandeling merk je dat de huid voller aanvoelt, mooi glanst en dat fijne lijntjes zijn verminderd.

De Skinboost Treatment is goed in te zetten na bijvoorbeeld een vakantieperiode of voorafgaand aan een trouwdag of een andere gebeurtenis waar je er stralend uit wilt zien. Daarnaast is deze behandeling goed in te zetten met de seizoenswisselingen om je huid een extra boost te geven.

Effecten Skinboost Treatment:

  • gladdere, zachtere en frissere huid
  • minder droge huid
  • heldere teint
  • verbetering volume
  • strakkere huid
  • vermindering fijne lijntjes en rimpels
  • activatie celdeling
  • verbetering huidconditie

Neem contact op of maak een afspraak

Wil je weten of deze behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder.

Meteen een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook! Kom je voor de eerste keer bij ons langs? Maak dan een afspraak voor een Meet&Treat behandeling. 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs, acties of mededelingen van Skincare Huidkliniek? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te hoeven missen.

Afspraak maken

Leuk dat je een afspraak wilt maken bij SkinCare Huidkliniek. Vul het formulier in om direct een afspraak te maken. Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook. Afspraken kunnen uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Ga naar pagina
Bel ons

Wil je weten of een behandeling geschikt is voor jouw huid? Heb je last van huidproblemen en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen.

Ga naar pagina