Behandelingen

Expert Sensitive Skin Treatment

+/- 60 min.
€ 147,50

De Sensitive Skin Treatment is een expert behandeling waarbij we de huid gaan hydrateren en kalmeren en is daarom zeer geschikt voor de gevoelige en droge huiden. Door een combinatie van verschillende kalmerende en stimulerende ingrediënten zorgen we ervoor dat de huidconditie zichtbaar verbetert. De behandeling zorgt voor een zachte, maar effectieve vermindering van ongewenste kleurverschillen in de huid waardoor de huidteint egaler wordt. Na de behandeling zal de huid minder huidoneffenheden vertonen en ziet er weer fris en gehydrateerd uit. Naast het hydrateren en kalmeren gaan we de huid ook stimuleren waardoor de productie van collageen en elastine op gang wordt gebracht. Het stimuleren van collageen en elastine zorgt voor het verminderen van fijne lijntjes en rimpels en werkt op de versteviging van de huid.

Neem contact op of maak een afspraak

Wil je weten of deze behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder.

Meteen een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook! Kom je voor de eerste keer bij ons langs? Maak dan een afspraak voor een Meet&Treat behandeling. 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs, acties of mededelingen van Skincare Huidkliniek? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te hoeven missen.

Afspraak maken

Leuk dat je een afspraak wilt maken bij SkinCare Huidkliniek. Vul het formulier in om direct een afspraak te maken. Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook. Afspraken kunnen uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Ga naar pagina
Bel ons

Wil je weten of een behandeling geschikt is voor jouw huid? Heb je last van huidproblemen en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen.

Ga naar pagina
Menu