Behandelingen

Peeling behandeling

+/- 45 min.
v.a. € 85,-

Bij SkinCare Huidkliniek werken wij met verschillende soorten peelings. Elke peeling heeft een unieke eigenschap die we in kunnen zetten bij een bepaald huidprobleem. Tijdens het intakegesprek bepalen wij welke soort peeling we het best in kunnen zetten om het gewenste resultaat te behalen. Voor welke peeling we kiezen, is afhankelijk van de indicatie. Na een peeling verbetert de huidstructuur zichtbaar. De huid is glanzender, egaler en gladder.

Wat is een peeling?

Een peeling bevat natuurlijke zuren die de bovenste huidlaag (de dode huidcellen) ‘afpelt’, waardoor de frisse en jonge huidcellen tevoorschijn komen. Naarmate we ouder worden, neemt onze natuurlijke celdeling af, waardoor onze dode huidcellen langer op de huid blijven liggen met als gevolg: een vale, doffe huid. Een peeling verwijdert deze oude cellen en zorgt voor een boost aan nieuwe huidcellen.

Voor wie is een peeling geschikt?

Omdat onze kliniek een breed scala aan peelings heeft, kun je voor meerdere indicaties bij ons terecht. Of je de huid een oppepper wilt geven of wanneer je een bepaald huidprobleem wilt aanpakken, zoals:

  • acne(littekens)
  • fijne lijntjes
  • grauwe huidteint
  • grove poriën
  • pigmentatie
  • huidoneffenheden

Naast de deze indicaties is een peeling-behandeling ook geschikt voor een huid die nog geen last heeft van een van bovenstaande indicaties. Doordat onze celdeling naarmate we ouder worden achteruitgaat, blijven onze ‘oude cellen’ langer op ons huidoppervlak liggen. Aanbrengen van dag of nachtverzorging heeft dan veel minder effect. Een peeling haalt deze dode huidcellen weg, zodat de ingrediënten van onze producten beter hun werk doen.

Neem contact op of maak een afspraak

Wil je weten of deze behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder.

Meteen een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook! Kom je voor de eerste keer bij ons langs? Maak dan een afspraak voor een Meet&Treat behandeling. 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs, acties of mededelingen van Skincare Huidkliniek? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te hoeven missen.

Afspraak maken

Leuk dat je een afspraak wilt maken bij SkinCare Huidkliniek. Vul het formulier in om direct een afspraak te maken. Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook. Afspraken kunnen uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Ga naar pagina
Bel ons

Wil je weten of een behandeling geschikt is voor jouw huid? Heb je last van huidproblemen en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen.

Ga naar pagina
Menu