Behandelingen

Online Consult

+/- 30 minuten
-

Online Consult

Weinig tijd en een druk leven? Wij snappen dat. Wil je liever op afstand via videobellen contact met ons opnemen? Dat kan!

Tijdens het online consult bespreken we jouw wensen en geven wij een passend behandel- en productadvies. Vervolgens kunnen we direct een afspraak inplannen voor een behandeling die bij jouw huid past. Tijdens de eerste behandeling bekijken wij je huid uitgebreid en maken we een huidanalyse zodat we een goed beeld hebben en we het advies volledig kunnen maken. Want bij SkinCare Huidkliniek behandelen we geen huid hetzelfde. Iedere huid is anders en iedere huid heeft andere behoeften.

Neem contact op of maak een afspraak

Wil je weten of deze behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder.

Meteen een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook! Kom je voor de eerste keer bij ons langs? Maak dan een afspraak voor een Meet&Treat behandeling. 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs, acties of mededelingen van Skincare Huidkliniek? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te hoeven missen.

Afspraak maken

Leuk dat je een afspraak wilt maken bij SkinCare Huidkliniek. Vul het formulier in om direct een afspraak te maken. Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook. Afspraken kunnen uiterlijk 48 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Ga naar pagina
Bel ons

Wil je weten of een behandeling geschikt is voor jouw huid? Heb je last van huidproblemen en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen.

Ga naar pagina