Behandelingen

Mommy Treatment

+/- 60 min.
€ 95,-

Speciaal voor alle Mama’s en Mama’s to be, hebben wij een fijne en effectieve behandeling samengesteld. Tijdens een zwangerschap of de periode daarna kan het behoorlijk druk en vermoeiend zijn en vergeet je vaak tijd voor jezelf te nemen. Door weinig tijd te nemen voor jezelf, kan je huidverzorgingsroutine er weleens bij inschieten waardoor je huid niet meer zo fris en stralend uitziet als voorheen. Maar tijdens een zwangerschap kunnen er ook huidproblemen ontstaan zoals pigment, acne en striae. Het zijn dingen waar je liever niet op zit te wachten. Maar er is goed nieuws, hier kan gelukkig wat aan gedaan worden.

Meer informatie over de huidproblemen die kunnen voorkomen tijdens of na een zwangerschap? Klik op deze link om verder te lezen.

Mommy Treatment bij SkinCare Huidkliniek

Tijdens de Mommy Treatment worden jij en je huid in de watten gelegd en richten wij ons op jouw specifieke huidvraag/huidprobleem. Voorafgaand aan de behandeling zullen wij daarom uitgebreid doornemen waar jij tijdens of na de zwangerschap last van hebt en geven wij hierin een behandeladvies. Daarnaast geven we nog een productadvies zodat je thuis, met niet al te veel tijd, je huid goed kan gaan verzorgen. De producten en behandelmethodes die wij tijdens deze behandeling gebruiken zijn voor mama en kindje 100% veilig. Na de behandeling zal je huid er weer gekalmeerd en stralend uitzien.

Ben jij zwanger of net bevallen en kunnen jij en je huid wel wat me-time gebruiken? Maak dan snel een afspraak via deze link of neem telefonisch contact met ons op.

Neem contact op of maak een afspraak

Wil je weten of deze behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder.

Meteen een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook! Kom je voor de eerste keer bij ons langs? Maak dan een afspraak voor een Meet&Treat behandeling. 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs, acties of mededelingen van Skincare Huidkliniek? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te hoeven missen.

Afspraak maken

Leuk dat je een afspraak wilt maken bij SkinCare Huidkliniek. Vul het formulier in om direct een afspraak te maken. Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook. Afspraken kunnen uiterlijk 48 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Ga naar pagina
Bel ons

Wil je weten of een behandeling geschikt is voor jouw huid? Heb je last van huidproblemen en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen.

Ga naar pagina