Behandelingen

Juvéderm Volite behandeling

+/- 20 minuten
v.a. € 350,-

Juvéderm Volite is een oppervlakkige filler/skinbooster die lijntjes, droogheid, ruwheid en depressies van de huid aanpakt. Het bestaat uit lichaamseigen stoffen die na verloop van tijd vanzelf worden afgebroken door uw lichaam. Naarmate wij ouder worden, wordt hyaluronzuur minder geproduceerd en sneller afgebroken. Tevens spelen factoren van buitenaf, zoals zonlicht, roken, voeding en alcohol hierbij een rol. De verminderde hyaluronzuur in de huid kan leiden tot droogte van de huid, trekkerig gevoel en fijne lijntjes. Door middel van een behandeling met Volite kunnen deze problemen verminderd worden.
Juvéderm Volite wordt met zeer kleine injecties direct oppervlakkig in de huid aangebracht. Het eindresultaat is in tegenstelling tot een echte filler niet direct zichtbaar, omdat het hydraterende effect even duurt voordat het zichtbaar is. Na 2 tot 4 weken is het effect zichtbaar en kan 9 tot 12 maanden aanhouden. Een behandeling met Juvéderm Volite is onder andere zeer geschikt voor fijne lijntjes in het gelaat, zoals bijvoorbeeld de rokerslijntjes rondom de mond.

Effecten Juvéderm Volite:
–       Elasticiteit van de huid verbeteren
–       Fijne lijntjes verzachten
–       Huid hydrateren
–       Huid gladder maken

Deze behandeling wordt uitgevoerd door dokter Anouk.

Neem contact op of maak een afspraak

Wil je weten of deze behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder.

Meteen een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook! Kom je voor de eerste keer bij ons langs? Maak dan een afspraak voor een Meet&Treat behandeling. 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs, acties of mededelingen van Skincare Huidkliniek? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te hoeven missen.

Afspraak maken

Leuk dat je een afspraak wilt maken bij SkinCare Huidkliniek. Vul het formulier in om direct een afspraak te maken. Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook. Afspraken kunnen uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Ga naar pagina
Bel ons

Wil je weten of een behandeling geschikt is voor jouw huid? Heb je last van huidproblemen en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen.

Ga naar pagina