Behandelingen

Jonge huid behandeling

+/- 45 min.
€ 65,-

Ben je jonger dan 25 jaar en heb je weinig tot geen last van huidproblemen, maar wil je wél graag weten hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen? Wil je graag tips en adviezen die op jouw huid zijn afgestemd? Kies dan voor de Jonge Huidbehandeling bij SkinCare Huidkliniek.

Behalve een behandeling die perfect is afgestemd op jouw huid, krijg je tijdens de behandeling antwoord op vragen, zoals:

  • Hoe maak ik het beste mijn huid schoon en met welk product?
  • Hoe verzorg ik mijn huid overdag en tijdens de nacht op de beste manier?
  • Wat kan ik doen als mijn huid onrustiger is dan normaal?
  • Waar moet ik op letten om mijn huid zo lang mogelijk mooi te houden?
  • Wat kan ik voor extra’s aan mijn huid doen om deze er nog mooier uit te laten zien?
  • Mijn huid reageert anders in de zomer- dan in de winterperiode. Hoe kan dit en wat kan ik hieraan doen?

Of misschien heb jij een heel andere vraag, dat kan ook. Wij denken met je mee en helpen je verder om meer te weten te komen over jouw huid en hoe je deze het beste kunt behandelen in verschillende omstandigheden. Zo houd je je huid zo lang mogelijk mooi en stellen we het huidverouderingsproces uit.

Hoe vaak moet ik langskomen?

Voor de jonge huid raden we aan om vier keer per jaar met de wisseling van de seizoenen een afspraak te maken. Dan bereiden we je huid goed voor op het veranderende weer en de omstandigheden die bij dat seizoen horen. Ook geven we een passend productadvies gegeven dat zowel aangepast is op het seizoen als jouw leefstijl. Op deze manier kun je thuis een goede ondersteuning geven aan de behandelingen die je in de kliniek krijgt.

Neem contact op of maak een afspraak

Wil je weten of deze behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder.

Meteen een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook! Kom je voor de eerste keer bij ons langs? Maak dan een afspraak voor een Meet&Treat behandeling. 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs, acties of mededelingen van Skincare Huidkliniek? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te hoeven missen.

Afspraak maken

Leuk dat je een afspraak wilt maken bij SkinCare Huidkliniek. Vul het formulier in om direct een afspraak te maken. Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook. Afspraken kunnen uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Ga naar pagina
Bel ons

Wil je weten of een behandeling geschikt is voor jouw huid? Heb je last van huidproblemen en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen.

Ga naar pagina
Menu