Behandelingen

Hannah Bindweefselmassage

--
--

Een bindweefselmassage is een stimulerende massage die werkt op de dieper gelegen huidlagen. In deze huidlagen bevinden zich cellen die voor stevigheid, elasticiteit en volume zorgen. Naarmate we ouder worden, neemt de activiteit van deze cellen af, verslapt de huid en krijg je fijne lijntjes en rimpels. Door de bindweefselmassage activeer je de cellen waardoor de collageenproductie weer op gang komt. Je kunt het vergelijken met de sportschool, hier sport je om je lichaam in een goede conditie te krijgen en bij SkinCare Huidkliniek krijgt je huid een work-out om in een betere conditie te komen. Wie regelmatig een bindweefselmassage ondergaat zal merken dat de huid gezonder, frisser en steviger wordt. Het verouderingsproces vertraagt hierdoor aanzienlijk.

De bindweefselmassage passen we bij SkinCare Huidkliniek tijdens verschillende behandelingen toe en combineren we met andere behandelmethoden om een zo goed en snel mogelijk resultaat te behalen.

Effect van de Hannah bindweefselmassage

  • verbetering van de huidconditie
  • stimulatie van de huiddoorbloeding
  • stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
  • verbetering van opname van werkstoffen
  • versteviging aanmaak van bindweefsel
  • bevordering van de celdeling
  • verbetering van de huidstructuur en huidteint
  • vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
  • verbetering van de huidweerstand  

Neem contact op of maak een afspraak

Wil je weten of deze behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder.

Meteen een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook! Kom je voor de eerste keer bij ons langs? Maak dan een afspraak voor een Meet&Treat behandeling. 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs, acties of mededelingen van Skincare Huidkliniek? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te hoeven missen.

Afspraak maken

Leuk dat je een afspraak wilt maken bij SkinCare Huidkliniek. Vul het formulier in om direct een afspraak te maken. Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook. Afspraken kunnen uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Ga naar pagina
Bel ons

Wil je weten of een behandeling geschikt is voor jouw huid? Heb je last van huidproblemen en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen.

Ga naar pagina