Behandelingen

Expert Glow Treatment

+/- 60 min.
€ 147,50

De Glow Treatment is een expert behandeling waarbij de huid wordt gestimuleerd door een hoge concentratie aan vitamine C die in de huid wordt gebracht. Het is de ideale behandeling voor het beschermen van de huid tegen vrije radicalen en pigment. Daarnaast bevordert het de doorlaatbaarheid van de huid en stimuleert de celvernieuwing. Na de behandeling heeft je huid een mooie glow en is voelbaar gehydrateerd, een echte opfrisser dus! Deze behandeling is bijna voor ieder huidtype geschikt.⁠

Wat is het effect van vitamine C?

  • Het zorgt ervoor dat de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd en dat het bestaande collageen in je huid wordt behouden. Dit betekent: minder fijne lijntjes en rimpels!
  • Het beperkt de de UV-schade en repareert de aangerichte DNA-schade. UVA-straling is er het gehele jaar door en kan DNA-schade aanrichten. Het is dus belangrijk om je hiertegen te beschermen.
  • Het remt de melanine productie en dit houdt in dat het de pigmentproductie remt. Hierdoor heb je minder kans op pigmentatie verschuivingen.

Neem contact op of maak een afspraak

Wil je weten of deze behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder.

Meteen een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook! Kom je voor de eerste keer bij ons langs? Maak dan een afspraak voor een Meet&Treat behandeling. 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs, acties of mededelingen van Skincare Huidkliniek? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te hoeven missen.

Afspraak maken

Leuk dat je een afspraak wilt maken bij SkinCare Huidkliniek. Vul het formulier in om direct een afspraak te maken. Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook. Afspraken kunnen uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Ga naar pagina
Bel ons

Wil je weten of een behandeling geschikt is voor jouw huid? Heb je last van huidproblemen en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen.

Ga naar pagina
Menu