Behandelingen

Expert behandelingen

+/- 60 minuten
v.a. € 147,50

Bij SkinCare Huidkliniek voeren wij verschillende gespecialiseerde behandelingen uit. Deze behandelingen zijn doelgericht en ontworpen om specifieke huidproblemen aan te pakken. Het is van groot belang dat we zorgen dat je huid in optimale conditie is voordat we beginnen met de Expert behandelingen. Hierdoor kunnen we de beste resultaten behalen.

Skinpen – Collageen Inductietherapie

Miconeedling is een activerende behandeling die de huid al na één behandeling aanzet tot vernieuwen. Bij deze huidverbeterende en verjongende behandeling maakt het microneedling-apparaat minuscule gaatjes in de huid, zodat er actieve groei en helende factoren vrijkomen die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine. Collageen en elastine zorgen voor stevigheid en elasticiteit van de huid.

Effecten microneedling:

 • gladdere, zachtere en frissere huid
 • activatie celdeling
 • regelmatiger huidstructuur
 • zichtbaar fijnere poriestructuur
 • vermindering fijne lijntjes
 • vervaging pigmentvlekken
 • verbetering (acne) littekens

Meer weten over deze behandeling? Klik hier voor meer informatie over de Skinpen – Collageen Inductietherapie.

DSV-Line Collageendraden

Naarmate we ouder worden neemt de aanmaak van collageen, hyaluronzuur en elastine af. We zien de eerste rimpels verschijnen.
Met de DS V-line collageendraad behandeling gaan we fijne lijntjes vervagen. De rimpels gaan niet weg maar worden wel minder diep en de huidstructuur verbeterd. Het grote voordeel aan deze behandeling is dat het volledig pijnloos is en dat je na één behandeling al resultaat ziet.

Welke gebieden kunnen we behandelen?
– beginnende lijntjes op de bovenlip
– lijntjes direct onder de ogen en kraaienpootjes 
– dwarse lijntjes op voorhoofd 
– dwarse lijntjes hals maar ook op decolleté 
– verbetering van de huidstructuur op het wanggebied 

Meer weten over deze behandeling? Klik hier voor meer informatie over de DSV-Line Collageendraden behandeling.

Hieronder zijn de resultaten na 1 behandeling te zien!

TCA Peeling

TCA peelings vallen onder de chemische peelings en zijn dus intensiever dan een fruitzuurpeeling. Een peeling bevat natuurlijke zuren die de bovenste huidlaag (de dode huidcellen) ‘afpelt’, waardoor de frisse en jonge huidcellen tevoorschijn komen.
Op het moment dat je huid goed is voorbereid met de juiste thuisproducten en behandelingen kan een TCA peeling een mooie vervolgstap zijn. Door het inzetten van deze peeling gaat de huid afschilferen waardoor er een vernieuwde huid ontstaat.
Na een TCA peeling ziet de huid er minder dof uit, verbetert de structuur en zijn zonschade/pigmentvlekjes minder zichtbaar. Daarnaast zullen fijne lijntjes en rimpels aanzienlijk verbeteren op het moment dat je vaker een TCA peeling ondergaat.

Behandelmogelijkheden:
– acne littekens
– structuurverbetering
– fijne lijntjes
– grauwe huidteint
– grove poriën
– pigmentatie/zonschade
– huidoneffenheden

Skinboost Treatment

Ervaar een verfrissende boost met onze Skinboost Treatment. Met de Skinboost Treatment kun je droogte bestrijden, je teint oplichten, volumeverlies verminderen en een verslapte huid verstevigen. Bovendien vervagen fijne lijntjes en rimpels merkbaar. Direct na de sessie zul je merken dat je huid voller aanvoelt, een prachtige glans heeft en dat fijne lijntjes minder opvallen.

Of het nu na een ontspannen vakantie is, in aanloop naar je trouwdag, of voor een andere bijzondere gelegenheid waarbij je wilt stralen, de Skinboost Treatment is perfect geschikt. Daarnaast is deze behandeling ook ideaal om je huid een extra boost te geven tijdens seizoenswisselingen. Ontdek hoe jouw huid kan opleven met onze Skinboost Treatment.

Glow Treatment

Ontdek de diepgaande effecten van onze Glow Treatment, een geavanceerde behandeling die de huid voedt met een krachtige dosis vitamine C. Deze expert behandeling is speciaal ontworpen om je huid te voorzien van optimale bescherming tegen vrije radicalen en pigmentatie. Bovendien verbetert het de huidbarrière en stimuleert het celvernieuwing. Na de behandeling geniet je van een prachtige, stralende huid die diep gehydrateerd aanvoelt – een echte verfrissing voor je huid! Deze behandeling is vrijwel geschikt voor alle huidtypes.

Maar wat doet vitamine C eigenlijk?

 • Het zorgt voor een verhoogde productie van collageen en behoudt het bestaande collageen in je huid. Dit vertaalt zich naar minder zichtbare fijne lijntjes en rimpels.
 • Het minimaliseert schade veroorzaakt door UV-straling en herstelt beschadigd DNA. Aangezien UVA-straling het hele jaar door aanwezig is en DNA-schade kan veroorzaken, is bescherming van groot belang.
 • Het remt de melanineproductie, wat betekent dat het de vorming van pigmentatie afremt. Hierdoor wordt de kans op ongewenste pigmentatie verminderd.

Pink peel Treatment

De Pink Peel Treatment is een expert behandeling waarbij de focus ligt op het stimuleren van collageen en elastine in de huid en het compenseren van de tekorten aan oestrogenen door de toevoeging van het KUDTZU ingrediënt.⁠
Een oestrogeentekort ontstaat wanneer het oestrogeenniveau in je lichaam daalt. Deze daling wordt gemiddeld rond het 35e levensjaar ingezet en gaat daalt nog sneller wanneer je in de overgang zit. Oestrogeen draagt bij aan onder andere de stevigheid van je huid. Ook collageen zorgt voor stevigheid van de huid en door de productie te blijven stimuleren zal je merken dat de huid minder verslapt en minder lijntjes gaat vertonen.⁠

Wat is het effect van KUDTZU ingrediënt?

 • Stimuleren van de celvernieuwing waardoor de huid er weer fris en minder dof eruit gaat zien
 • Het verlies aan oestrogeen wordt gecompenseerd
 • Stimuleren van de collageen en elastine productie. Dit betekent: minder fijne lijntjes en rimpels!

Neem contact op of maak een afspraak

Wil je weten of deze behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder.

Meteen een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook! Kom je voor de eerste keer bij ons langs? Maak dan een afspraak voor een Meet&Treat behandeling. 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs, acties of mededelingen van Skincare Huidkliniek? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te hoeven missen.

Afspraak maken

Leuk dat je een afspraak wilt maken bij SkinCare Huidkliniek. Vul het formulier in om direct een afspraak te maken. Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook. Afspraken kunnen uiterlijk 48 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Ga naar pagina
Bel ons

Wil je weten of een behandeling geschikt is voor jouw huid? Heb je last van huidproblemen en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen.

Ga naar pagina