Behandelingen

Camouflagetherapie

+/- 30 min.
v.a. € 65,-

Heb je een storend plekje op je huid of wil je de huid er egaler uit laten zien, zonder een foundation te gebruiken? Dat kan met camouflagetherapie.

Camouflagetherapie wordt toegepast om bepaalde huidaandoeningen minder op te laten vallen. Denk hierbij aan wijnvlekken, zichtbare vaatjes, zwangerschapsmasker of andere pigmentatie plekken. Maar ook acne, rosacea, littekens en tatoeages kunnen gecamoufleerd worden. Doormiddel van een ademende crème die geschikt is voor ieder huidtype kunnen wij deze plekken minder opvallend maken of zelfs volledig wegwerken. Daarnaast is deze camouflage ook geschikt om direct na iedere behandeling in te zetten, om bijvoorbeeld roodheid of blauwe plekken te maskeren.

Lycogel

Wij maken gebruik van het merk Lycogel. Lycogel camouflage is de enige foundation ter wereld die de huid laat ademen, waardoor het herstelproces na een behandeling versnelt.

Net als ons lichaam heeft onze huid zuurstof, hydratatie en voedingsstoffen nodig om in vorm te blijven. Daarom bevatten de producten van Lycogel het revolutionaire LYCO-Complex; een zorgvuldig samengestelde combinatie van 12 actieve ingrediënten die de huid voorziet van zuurstof, hydratatie en voedingsstoffen.

Het is klinisch bewezen dat Lycogel geschikt is voor alle huidtypen, omdat deze de gevoelige huiden zoals rosacea, vitiligo, of acne niet irriteert. Daarentegen kalmeert het de huid en biedt het bescherming tegen toekomstige zonschade.

De ‘breathable camouflage’ is verkrijgbaar in 12 kleuren en kan indien nodig in laagjes worden aangebracht voor een perfecte dekking. De camouflage oogt zeer natuurlijk en blijft de hele dag goed zitten. Lycogel bevat SPF 30 en geeft niet af op kleding.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Voor de behandeling van camouflagetherapie in het gelaat kun je in aanmerking komen voor een vergoeding van jouw zorgverzekeraar. Deze vergoeding komt uit de aanvullende verzekering. Informeer bij jouw zorgverzekeraar of je recht op vergoeding hebt en raadpleeg de polisvoorwaarden. Soms heb je een verwijzing van jouw huisarts of specialist nodig om de behandelingen vergoed te krijgen. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en het Anbos en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Neem contact op of maak een afspraak

Wil je weten of deze behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder.

Meteen een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook! Kom je voor de eerste keer bij ons langs? Maak dan een afspraak voor een Meet&Treat behandeling. 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs, acties of mededelingen van Skincare Huidkliniek? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te hoeven missen.

Afspraak maken

Leuk dat je een afspraak wilt maken bij SkinCare Huidkliniek. Vul het formulier in om direct een afspraak te maken. Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook. Afspraken kunnen uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Ga naar pagina
Bel ons

Wil je weten of een behandeling geschikt is voor jouw huid? Heb je last van huidproblemen en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen.

Ga naar pagina