Behandelingen

Botox Allergan behandeling

+/- 20 minuten
v.a. € 80,-

Sinds januari 2022 is Anouk onze kliniek komen versterken met de botox behandelingen. Anouk is sinds 2016 als arts-assistent werkzaam op de afdeling Plastische Chirurgie. Een behandeling met botox is een super mooie aanvulling op de huidverbeterende behandelingen die wij op dit moment aanbieden in de kliniek. Daarnaast is het een toegankelijke manier om kennis te maken met de expertise van een arts op het gebied van huidverbetering. Het kan net dat extra stapje zijn die je verder gaat helpen naar een nog mooiere huid.

Anouk is 1 keer per maand aanwezig op donderdagavond. Later zal het behandelaanbod worden uitgebreid. Anouk maakt gebruik van de botox van Allergan.

Wil je meer informatie over de expertises van Anouk? Klik dan op de volgende link.

Prijzen
– Frons 150 euro
– Voorhoofd 100 euro
– Wenkbrauwlift los 150 euro
– Wenkbrauwlift in combinatie met frons 250 euro
– Kraaienpootjes 125 euro
– Afhangende mondhoeken 100 euro
– Kin 100 euro
– Lijntjes lip 80 euro
– Gummy smile (zichtbaar tandvlees bij lachen) 100 euro
– Bunnylines/neusrimpels 100 euro

Neem contact op of maak een afspraak

Wil je weten of deze behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder.

Meteen een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook! Kom je voor de eerste keer bij ons langs? Maak dan een afspraak voor een Meet&Treat behandeling. 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs, acties of mededelingen van Skincare Huidkliniek? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te hoeven missen.

Afspraak maken

Leuk dat je een afspraak wilt maken bij SkinCare Huidkliniek. Vul het formulier in om direct een afspraak te maken. Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook. Afspraken kunnen uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Ga naar pagina
Bel ons

Wil je weten of een behandeling geschikt is voor jouw huid? Heb je last van huidproblemen en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen.

Ga naar pagina