Behandelingen

Mesotherapie Hals, Decolleté of Handen

+/- 60 min.
€ 247,50

De hals, decolleté en handen zijn vaak een vergeten deel van de huid. Naarmate we ouder worden, krijgen we niet alleen last van verslapping en rimpels in het gelaat maar ook bij de hals, decolleté en handen.

De hals, decolleté en handen zijn gebieden waar tekenen van veroudering snel zichtbaar zijn, omdat we ons in dit gebied vaak niet goed insmeren met zon- en huidverzorgingsproducten. Door het veelvuldig blootstellen aan de zon van deze gebieden kan de huid sneller verouderen. Daarnaast is de huid bij de hals, decolleté en handen een stuk dunner en zitten er minder talg- en zweetklieren.

Behandeling bij SkinCare Huidkliniek

De behandeling is gericht op het verminderen van lijntjes, rimpels en vocht tekort in de huid. Het verjongt de huid, vertraagt het verouderingsproces en stimuleert de aanmaak van collageen en elastinevezels. Het resultaat? Minder lijntjes en een stevigere huid die er gladder en egaler uitziet.

Neem contact op of maak een afspraak

Wil je weten of deze behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder.

Meteen een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook! Kom je voor de eerste keer bij ons langs? Maak dan een afspraak voor een Meet&Treat behandeling. 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs, acties of mededelingen van Skincare Huidkliniek? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te hoeven missen.

Afspraak maken

Leuk dat je een afspraak wilt maken bij SkinCare Huidkliniek. Vul het formulier in om direct een afspraak te maken. Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook. Afspraken kunnen uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Ga naar pagina
Bel ons

Wil je weten of een behandeling geschikt is voor jouw huid? Heb je last van huidproblemen en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen.

Ga naar pagina