Behandelingen

BB Glow

+/- 60 min.
v.a. € 95,-

De BB glow is een unieke behandelmethode om een mooie egale teint te krijgen. Deze behandeling voorziet je huid van een licht tot matige dekking om vlekjes, roodheid en donkere verkleuringen van je huid of rondom je ogen te verminderen, het effect van een natuurlijke BB crème.

Heb je een huid die oneffenheden heeft gehad waarbij kleine kleurverschillen zijn achtergebleven? Dan is dit de behandeling die je huid weer egaler maakt. Rode vlekjes in gezicht? Die worden minder zichtbaar waardoor je huid er mooier en egaler uitziet. Daarnaast is de behandeling geschikt om donkere kringen rondom de ogen te verminderen.

Behandeling bij SkinCare Huidkliniek

Bij deze behandelmethode maken we gebruik van een serum met een brightener. Het serum egaliseert de huidskleur, zodat ook lichte pigmentverkleuringen minder opvallen. Op deze manier creëren we een egale, stralende en heldere huidteint.

Bij SkinCare Huidkliniek passen we de BB glow tijdens onze SkinCare Treatment toe voor een meerprijs van 15 euro.

Neem contact op of maak een afspraak

Wil je weten of deze behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder.

Meteen een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook! Kom je voor de eerste keer bij ons langs? Maak dan een afspraak voor een Meet&Treat behandeling. 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs, acties of mededelingen van Skincare Huidkliniek? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te hoeven missen.

Afspraak maken

Leuk dat je een afspraak wilt maken bij SkinCare Huidkliniek. Vul het formulier in om direct een afspraak te maken. Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook. Afspraken kunnen uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Ga naar pagina
Bel ons

Wil je weten of een behandeling geschikt is voor jouw huid? Heb je last van huidproblemen en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen.

Ga naar pagina
Menu