Behandelingen

Expert Anti-aging Treatment

+/- 60 min.
€ 147,50

De Anti-aging Treatment is een expert behandeling waarbij de focus ligt op het stimuleren van collageen en elastine in de huid en het compenseren van de tekorten aan oestrogenen door de toevoeging van het KUDTZU ingrediënt.⁠
Een oestrogeentekort ontstaat wanneer het oestrogeenniveau in je lichaam daalt. Deze daling wordt gemiddeld rond het 35e levensjaar ingezet en gaat daalt nog sneller wanneer je in de overgang zit. Oestrogeen draagt bij aan onder andere de stevigheid van je huid. Ook collageen zorgt voor stevigheid van de huid en door de productie te blijven stimuleren zal je merken dat de huid minder verslapt en minder lijntjes gaat vertonen.⁠

Wat is het effect van KUDTZU ingrediënt?

  • Stimuleren van de celvernieuwing waardoor de huid er weer fris en minder dof eruit gaat zien
  • Het verlies aan oestrogeen wordt gecompenseerd
  • Stimuleren van de collageen en elastine productie. Dit betekent: minder fijne lijntjes en rimpels!

Neem contact op of maak een afspraak

Wil je weten of deze behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder.

Meteen een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook! Kom je voor de eerste keer bij ons langs? Maak dan een afspraak voor een Meet&Treat behandeling. 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs, acties of mededelingen van Skincare Huidkliniek? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te hoeven missen.

Afspraak maken

Leuk dat je een afspraak wilt maken bij SkinCare Huidkliniek. Vul het formulier in om direct een afspraak te maken. Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook. Afspraken kunnen uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Ga naar pagina
Bel ons

Wil je weten of een behandeling geschikt is voor jouw huid? Heb je last van huidproblemen en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen.

Ga naar pagina
Menu