Behandelingen

Acnelitteken behandeling

+/- 45 min.
v.a. € 147,50

Acne is een van de bekendste en meest voorkomende huidproblemen. Helaas krijgen veel mensen last van zichtbare littekens op de plekken waar de acne gelokaliseerd was. Hier is gelukkig iets aan te doen! Bij SkinCare Huidkliniek behandelen wij de littekens met microneedling. Naast dat microneedling de acnelittekens vermindert, zal je ook een verbetering merken in je huidstructuur. Mooi meegenomen dus! Meer informatie over acne en acnelittekens vind je hier.

Wat is microneedling?

Bij een microneedling behandeling maken we minuscule gaatjes in de huid. Hierdoor komen er actieve groei en helende factoren vrij die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine. Ook stimuleert het de doorbloeding in de huid en zal de poriestructuur na een aantal behandelingen verbeteren. Deze behandeling zetten we, naast het vervagen van acnelittekens, ook in om pigmentatie te verminderen, de huidstructuur te verbeteren, huidverslapping te verminderen en fijne lijntjes te vervagen. Door het regelmatig toepassen van microneedling activeren we je huid die zichtbaar verbetert.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Voor de behandeling van acne(littekens) in het gelaat kun je in aanmerking komen voor een vergoeding van jouw zorgverzekeraar. Deze vergoeding komt uit de aanvullende verzekering. Informeer bij jouw zorgverzekeraar of je recht op vergoeding hebt en raadpleeg de polisvoorwaarden. Soms heb je een verwijzing van jouw huisarts of specialist nodig om de behandelingen vergoed te krijgen. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en het Anbos en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Neem contact op of maak een afspraak

Wil je weten of deze behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder.

Meteen een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook! Kom je voor de eerste keer bij ons langs? Maak dan een afspraak voor een Meet&Treat behandeling. 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs, acties of mededelingen van Skincare Huidkliniek? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te hoeven missen.

Afspraak maken

Leuk dat je een afspraak wilt maken bij SkinCare Huidkliniek. Vul het formulier in om direct een afspraak te maken. Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook. Afspraken kunnen uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Ga naar pagina
Bel ons

Wil je weten of een behandeling geschikt is voor jouw huid? Heb je last van huidproblemen en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen.

Ga naar pagina