Behandelingen

Acnelitteken behandeling

+/- 45 min.
v.a. € 147,50

Acne behoort tot een van de meest herkenbare en veel voorkomende huidproblemen. Helaas ervaren veel mensen zichtbare littekens op de gebieden waar acne zich voorheen bevond. Gelukkig bieden we bij SkinCare Huidkliniek een oplossing! We behandelen deze littekens met behulp van microneedling. Naast het verminderen van de acnelittekens, zal je ook een verbetering merken in je huidstructuur. Meer informatie over acne en acnelittekens vind je hier.

Wat is microneedling?

Miconeedling is een activerende behandeling die de huid al na één behandeling aanzet tot vernieuwen. Bij deze huidverbeterende en verjongende behandeling maakt het microneedling-apparaat minuscule gaatjes in de huid, zodat er actieve groei en helende factoren vrijkomen die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine. Collageen en elastine zorgen voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Na een aantal behandelingen zal je merken dat de structuur, diepte en kleur van de littekens verbeterd.

Skinpen

Bij ons in de kliniek maken we gebruik van het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling-systeem ter wereld: de SkinPen. De SkinPen heeft een medisch CE-keurmerk klasse II. Met de SkinPen behandelen we op een veilige, precieze en krachtige manier. Dat is zichtbaar én voelbaar.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Voor de behandeling van acne(littekens) in het gelaat kun je in aanmerking komen voor een vergoeding van jouw zorgverzekeraar. Deze vergoeding komt uit de aanvullende verzekering. Informeer bij jouw zorgverzekeraar of je recht op vergoeding hebt en raadpleeg de polisvoorwaarden. Soms heb je een verwijzing van jouw huisarts of specialist nodig om de behandelingen vergoed te krijgen. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en het Anbos en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Neem contact op of maak een afspraak

Wil je weten of deze behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder.

Meteen een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook! Kom je voor de eerste keer bij ons langs? Maak dan een afspraak voor een Meet&Treat behandeling. 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs, acties of mededelingen van Skincare Huidkliniek? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te hoeven missen.

Afspraak maken

Leuk dat je een afspraak wilt maken bij SkinCare Huidkliniek. Vul het formulier in om direct een afspraak te maken. Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook. Afspraken kunnen uiterlijk 48 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Ga naar pagina
Bel ons

Wil je weten of een behandeling geschikt is voor jouw huid? Heb je last van huidproblemen en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen.

Ga naar pagina